Ludzie do grania

Witam,

Zaczęły się wakacje i szukam jakiegoś mmo. Pomyślałem, że można wrócić do metina, niestety nie mam z kim grać. Znajdzie może się ktoś z tego forum z kim dam radę pograć? Zaczynam od zera.

Siema,

Ja bym mógł zagrać. :) moje gg: 43085518

Ostatnio jakoś sam zacząłem grać, pykam na Monastyrze, narazie chyba 7lv mam w Jinno :) Jak cos to pisz na gg 808277

Ewentualnie jak chcesz od nowa to możemy zagrać na Solarze, bardzo dużo osób tam gra i sa ceny niskie, sam nie mam tam postaci.

Cieszę się, że tak szybko odpowiadacie. Na razie jest nas 3, podawajcie swoje GG to całe info napiszę.

Ja sam dziś pobrałem i zrobiłem 2 konta opcja zwerbuj przyjaciela za to dostałęm 3 h 50% exp a jutro jest event 100% exp !

przejdź do naszego oddziału w Supersoldier jak się nudzisz

www.supersoldier.pl albo znajdź sobie oddział na forum gry pod forum.supersoldier.pl

nick w grze: margo, jak się zarejestrujesz to wyślij mi tam wiadomośc to Ciebie dołączę do oddziału

Mogę też z wami grać :D Odezwe się na GG :D

Ja również mogę gg 31529724:)

chętni do gr na Ravi.eu niech piszą gg 37585052 tylko ktoś ogarnięty chcący wbić max lvl pozdro

wiem że to nie na temat ale nie graj w to gówno,pograj se w Aiona ja w niego gram za***ista grafika i wogóle

Ja równierz mogę pograć na globalu ;p nigdy nie grałem dłużej niż do 20 lvla ;d bo nie ogarniam zbytnio tej gry a nie chce mi się samemu zaczynać.

jak cos to pw.

Już wiemy komu przyznać złotą łopatę.

www.piekarnia.manifo.com strona gildi !

warn_ico.png
Warn za archeologię. - crracked

Aby ominąć archeologów, zamykam.

Witam,

Zaczęły się wakacje i szukam jakiegoś mmo. Pomyślałem, że można wrócić do metina, niestety nie mam z kim grać. Znajdzie może się ktoś z tego forum z kim dam radę pograć? Zaczynam od zera.