Witajcie, otóż po bardzo dlugim czasie postanowiłem powrócic do Guild Warsa ( jedynka ofc). Niestety po tym jak kochany ncsoft czy arenanet bez powodu zbanowal moje konto permanentnie ( gralem sobie w GW2 nagle wchodze i ban z d*py, ale mniejsza), postanowilem sobie sprawic na nowo cala trylogie wraz z GWEN. Zdziwiony tym że na amerykanskich dystryktach dalej masa ludzi ( wiadomo nie jak za lat swietnosci) dosyc sie ucieszylem bo balem sie ze pieniadze pojda w błoto bo gra samemu to lipa jezeli chodzi o end-game.
Mimo wszystko na polskich dystryktach również czasem przewinie sie jakas duszyczka , ale jeżeli ktoś z Was gra na bieżąco albo wyrywkowo odpali GW, podajcie swój nick w temacie lub na pm.
Zawsze jakos raźniej grac z rodakami , niz z amerykanami dla ktorych meta buildy to wszystko i za chu**a nie dasz rady inaczej pojsc na speed clear albo jakiś run.
Z góry mówie , że jeżeli sa tu jakies osoby które chodza własnie na rzeczy typu speed clear itp i tylko to je interesuje to niestety musicie mi dac pare tygodni żebym ogarnął sie z przejsciem kampanii i zdobyciem eq ( wiadomo jak to jest zaczynac od zera) Na poprzednim koncie mialem przegrane luzno około 3k godzin także laikiem nie jestem , także służyc pomocą mogę jak i tak samo przyjme
Pozdro