Witam, szukam ludzi do stworzenia drużny do gier rankingowych. Coś o mnie w lola gram od sezonu 2, kolejny sezon to balans od srebra do golda 1. Niestety przez niektórych graczy i też przez moją gre (nie odpuszczałem po przegranej a gra w nerwach prowadziła do kolejnej porażki) zrezygnowałem na pare miesięcy (co poskutkowało spadkiem z g3 do srebra). Teraz wróciłem ze świerzym nastawieniem i gra się zupełnie inaczej, ponieważ nie przejmuję się już wynikiem tylko skupiam się na grze. Jednak ostatnio doszedłem do wniosku ,że taka gra bez postępów jest nudna ( w tym sezonie już one nie nastąpią przez zbyt zjechane mmr 2-3 wygrane to 1 przegrana ,a postęp kilku dniowy mogę stracić przegrywając 3 gry z rzędu ) Dlatego chciałbym pograć z innymi ludźmi nie gram jak diament sądzę że jak niska platyna może wyższy gold (aktualny gold 5 to porażka ale o tym w dalszej części teksu). Coś o liniach:
-Mid: Moja ulubiona linia (jak każdego w solo q) i rzadko ją przegrywam ale są pewne wyjątki (najczęściej kiedy inne linie ignorują pingi i ss, albo przeciwnik ma TF lub inny bardzo mobilny mid i nie zawsze dam rade zejść, ewentualnie jungler się uprze)
-Top: Coż to zależy nigdy nie nafeduje przeciwnika ale zdarza się żę odstaję w cs. Jestem pewien że są lepsi toperzy.
-Jungla: Na solo q to jest porażka obrywasz za wszystko, a twój team nie widzi że przeciwnicy mają wardy albo że linia jest zbyt popchnięta lub akurat pomagam innej lini. Ale w drużynie nie mam nic przeciwko jungli.
-AdC: Odpada najgorsza pozycja dla mnie nie mam mechaniki i unikam jej jak tylko mogę, mam złe doświadczenia z suppami i ochroną podczas walk drużynowych z solo q.
-Supp: Druga dobra linia dla mnie na soloq preferuje ap supporty, ponieważ we wczesnej fazie mogę obijać przeciwnika, a później nawet poprowadzić drużyne, ale z komunikacją tank support to też nie problem (niestety na solo q bez zgadania z adc to nie gra)
Moje wymagania:
-komunikacja głosowa
-ogarnięcie danej pozycji (widziałem ludzi z 40 cs w 30 minucie lub 0/3 w 4 min i to w goldzie, lub branie ,,op" picków bez wiedzy jak nimi grać)
Nick w lolu: Xivizi