Ludzie do gry WoW Woltk Glob

siema szukam ludzi do wow'a piszcie pod tematem kto jest chetny albo na gg a server sie potem wybierze :)

-.- człowieku glob wotlk?

to chyba zrozumiałe. Wersja WofTLichKing, serwery od BN.

mam battle chesta+wotlk na miesiąć

WoW musi tracić graczy, skoro rozdaje gry.

Zobacz sobie mój temat.

Ostatnia propozycja to DB.

no i kto przez miesiac bedzie gral na wotlku na globalu? jak wbicie 80 to 2-3 dni...

Ja gram jak mam za darmo.

Japan to wbij mi 80 w 2 - 3 dni ( jako nowy gracz bez koks equ ) , chyba jak siedzisz 24/7 bez spania ( chociaz wtedy tez watpie)....

W 2-3 dni da się wbić 80 lvl,w skrócie zapisujesz się na RDF gdzie spokojnie wbijasz od 15-50 cały lvl a 51-80 spokojnie wbija się po 50% expa potrzebnego do lvl,ale kolega ma rację aby wbić 80 w 2-3 dni trzeba by było siedzieć 24h i expić:).

Gram na globcu przez 2 lata, i w sumie gra na 80lvl niczym się nie różni od tej na 90, oprócz nowego kontentu. Dużo graczy robi stare rajdy classic-wotlk. Pozatym jest też sporo graczy (w tym moje alty) co zastopowało postacie na 80lv tylko po to by bawić się na PvP, więc ludzi na BG i Arenki też się znajdą tym bardziej że są BG i Areny między realmowe.

Eh..ten Wow.Dla mnie gra fajna do max levela,dopóki poznajemy świat ,robimy se questy ,dla rozrywki jakieś BG od czasu do czasu.Tylko idea gry w end game dla mnie taka nijaka.Dalej robimy insty żeby się wygearować,potem insty ,dalej insty, no od czasu do czasu BG albo arenka.Ku..wa gra o instach ..wtf?No ale to się nazywa kontent i to trzyma subskrybentów przy grze a blizzard ma kaske ,tak to działa ;) ? A teraz fala hejtu :D

Więc spokojnie przez 30 dni się dojdzie do end game, a dla mnie 30 dni i koniec grania.

@Up przez 30 dni to ty jednynie dobijesz 90 lvl,a gdzie tu zdobycie całego gearu t14 normala/hc.Zdobycie gearu za Conquest Pointy broni wbijanie rata.Zdobywanie epickich mountów za repke.Do kolegi wyżej no jesli ty robiłes ciągle insty to ja się nie dziwię że gra ci się znudziła:).

Ja osobiście swoim mainem mam wyjechane na PvP i PvE. Gram dla achivmentow :P

Graj na Burning Legion ; ) Robimy gildie i mamy TS3 strona: http://portal.fenixpolska.eu/

siema szukam ludzi do wow'a piszcie pod tematem kto jest chetny albo na gg a server sie potem wybierze :)