Ludzie do gry :) z

Szukam osób do gry w Path of exile liga nie gra roli chcę żeby ktoś mnie poduczył grać jak i też można wspólnie potem coś tworzyć...

Kontakt przez Steam - szymon2703

Teamspeak - peg.voice24.pl Kanał vip 4 mój nick to veneficus brak hasła jak ktoś byłby zainteresowany to zapraszam :)

A coś więcej o sobie, bo w sumie, lvluje teraz sobie rangera(aktualnie 20lv). Miałem długą przerwę od poe i Ci nie pomogę z buildem, ale kilka rad, co do gry, mogę dać.

Nigdy nie grałem w tego typu gry mam 17 lat. Szybko się uczę. Mógłbyś zajrzeć na ts'a :) Bo build polecił mi inny ziomek ale nie wiem co dalej :D We 2 zawsze raźniej szczególnie ,że mam 30 lv witcha to jakoś byśmy się dogadali :)

Ja planuje zacząć grać znowu jak wyjdzie miesięczna liga, więc jak ktoś się chce dołączyć to dajcie znać

też jestem nowy mam 10lvl archer i szukam osób do gry i którzy pomogą mi trochę jak coś mam TS,mikro,18l Steam:daniofordon

Szukam osób do gry w Path of exile liga nie gra roli chcę żeby ktoś mnie poduczył grać jak i też można wspólnie potem coś tworzyć...

Kontakt przez Steam - szymon2703

Teamspeak - peg.voice24.pl Kanał vip 4 mój nick to veneficus brak hasła jak ktoś byłby zainteresowany to zapraszam :)