Witam!
Za kilka dni zaczynam grę w WoW'a na globalu w związku z czym poszukuję kilku osób do wspólnej gry. Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt GG: 28806206 (jeśli chodzi o serwer i inne sprawy to są do ustalenia).
Witam!
Za kilka dni zaczynam grę w WoW'a na globalu w związku z czym poszukuję kilku osób do wspólnej gry. Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt GG: 28806206 (jeśli chodzi o serwer i inne sprawy to są do ustalenia).
Hej. Graj na Burning Legion gdyż zakładam tam gildie ; )
gg: 11246036
Akurat z Taxxy zdecydowaliśmy się że będziemy grali na serwerze Outland po stronie przymierza (gramy ludźmi, ja magiem a Taxxy paladynem). Jeżeli ktoś jest chętny do grania z nami, niech pisze do Taxxi na gg albo do mnie na privie. Wszystkich serdecznie zapraszamy.
Możemy razem chwile grać sposobem że serwery się łanczą ; D
Akurat BL dobrze znam bo mam tam paladyna 90 lvl i powiem że serwer jest bardzo zgankowany (ogólna przewaga Hordy). Ale ogólnie to dobry pomysł.
Więc co robicie? ja tez moge pogryac z wami ? Wjedzcie na http://portal.fenixpolska.eu/ i tam macie free TS kanal World of Warcraft
Jeżeli ktoś chce pograć z nami na serwerze Outland w Ally, to zapraszam, kontakt GG: 28806206.
Witam!