Ludzie do gry

Cześć, szukam ludzi do gry w jakieś mmo. Jestem otwarty na propozycję jedynie nie spodobała mi się Tera i Neverwinter online.

Gw2,Wot,The Pride Of Taern ( polecam w szczególności )

A musi być MMORPG? Jeżeli nie, to wspólnie z innymi można fajnie pograć w Planetside 2, MMOFPS od Sony. Darmowy, na Steamie.

jak na 100 % się zbierzemy na ts czy innym takim i pogramy to ja się dołączam a moja propozycja to może allods eu serv

coś znajdziecie (free2play) gram z wami :D

No mówie, że the pride of taern :D fajna gierka :P i mozna gadac sobie na ts

a ja wam polecam World of Metin2 gramy z kumplem nie ma tam polaczków serw stoi od 2 miesiecy nie wbije sie tam max lvla 1 dzień Zapraszam Serdecznie ;]

Metin 2 :P ? pograł bym, ale nie bo się znów uzależnię haha :D

Polecam tego metka bo to wersja globalna. Po za tym updaty są co tydzień :-]warto spróbować <3

Wagonik jak byś się jednak zdecydował to zapraszam do gry mamy tsa jak coś podam, gildia równiez powstanie ja sam jestem po przerwie w metku dośc dlugo bo 9 lat ale sie wkrecilem na nowo ;] serwer bardzo fajny Zapraszam jeszcze raz wszystkich

Pomysle :P i dam znak

Metin 2 świat dla gimnazjalistów, chyba na prawdę nie macie w co grać

Hmm Metin się chyba szybko nudzi jak kiedyś grałem, nadal czekam na propozycje, a co do ts to jakiś się znajdzie ;)

Metin 2 świat dla gimnazjalistów, chyba na prawdę nie macie w co grać

haha chyba jesteś smieszny moze polski serwer tak ale nie gramy na pl a ty pewnie nie wbiles nawet 20 lvla a oceniasz gre pzdr

Hmm Metin się chyba szybko nudzi jak kiedyś grałem, nadal czekam na propozycje, a co do ts to jakiś się znajdzie

jak masz z kim grać i expić i wgl to sie nie znudzi a co do tsa to my z ziomkiem jak coś to juz mamy ;]

warn_ico.png
Warn za Double Post. - crracked

No, ale tam nie masz zbytnio dużych możliwości poza wbijaniem poziomów..

No, ale tam nie masz zbytnio dużych możliwości poza wbijaniem poziomów..

Jak to nie pvp wojny gildii ;] zarabianie kasy ;D

Wszyscy sugeruja sie stereotypem "metina" ktory zostal wygenerowany przez polska spolecznosc... mianowicie wg stereotypu gra dla gimbusow, crap, fail itd.

Tak naprawde jest to jedna z najbardziej wymagajacych gier mmo na swiecie ! Wg mnie system pvp jest unikalny i jak do tej pory nie widzialem lepszego ( nie liczac C9 czy DN ), zeby wygrac z kims trzeba sie napracowac troszku bo eq jest wazne ale i skill rowniez. Jesli chodzi o system skilli to tez jest ciekawie :) Czytanie ksiag i ich szukanie daje duzo frajdy a jeszcze wiecej frajdy wbicie skila na G lub P a to juz wyczyn. Ogolnie metin mimo lat dalej oferuje sporo jak na tak sedziwego mmorpega. Polecam naprawde !

link do stronki oficjalnej : http://metin2.co.nz/

download : http://patch.metin2....er_20130404.exe

Zapraszam Ja i kolega Anfa :)

PS. na serwerze obowiazuje jezyk ANGIELSKI ! uzywanie innych jezykow grozi poczatkowo upomnieniami potem ostrzezeniami a naduzywanie jezyka obcego ( inny niz ang ) grozi banem na 24h lub wiecej.

Faktycznie metin ma to cos :) dla mnie system pvp jest unikalny :), w zadnej grze nie odczulem czegos takiego jak w metinie gdy z kims walczylem :), jest pk, jest open pvp, jest gitara :).

Rozwijaniu umiejetnosci, ulepszanie eq, wbijanie kamyczkow, nocne dropy :), naprawde idzie sie do tego przywiazac i szybko da rade poczuc sie jak w domu siedzac w m1 i rozmawiajac z ludzmi.

Ludzie tak oceniaja metina bo wobili moze 30/40 lvl ( czyli poziom na ktorym konczy gre prawie kazdy dzieciak ) i dziwia sie ze same bachory biegaja :P. a tak naprawde prawdziwa spolecznosc metina znajduje sie na wyzszych poziomach i w lepszych gildiach :), a tutaj w porownaniu do innych gier kontakt z innymi ludzmi jest bardzo wymagany i to tez jest magia tej gry :P

A ja polecilbym wam wszystkim pograc troche w Tibie. Sam gram od 7 lat, niestety bez wiekszych sukcesow na tak zwanej Real Tibii (raczej gram na OTS). Jezeli mowicie o PVP, to jedynym ktory wymaga czegos od gracza (jakiegokolwiek skilla ) jest wlasnie PVP w Tibii (w tych nowszych wersjach mniej, ale jednak :P ). Pewnie bedziecie tę wiadomość hejtowac i wgl, ale naprawde, ja najbardziej polecilbym wam Tibie. A komunikator glosowy zawsze umili i uprosci wam gre.

To tylko taka moja mała propozycja :)