W każdej grze możesz wybrać swoją drogę. Jednak z tego co pamiętam, Allods to głównie questy. To nie coś w stylu Metina itp.
Ludzie do jakiegoś MMORPG
hardmen to jak robimy? Zbieramy sie na jakimś ts3 pobieramy grę i zaczynamy razem ?
W Allods grałem. Próbowałem do tego wrócić ale zakończyło się to fiaskiem. Szczerze, nie polecam tej gry ponieważ jest to odgrzewany kotlet i lepiej by było już na dobrym prywatnym serwerze WoW'a niż w Allods.
Ja z chęcią zagrał bym w Allods, mam to nawet na dysku, więc mogę zagrać od zaraz.
Tez bym chetnie zagral.
Tylko pozostaje kwestja w co...
Allods online niby dobra gra ale mala grywalnosc a co za tym idzie gra musi sie nudzic;/
Poradzilbym inna np : Molten cata realm (Priv server Wow'a)
jestem z wami. terz pogral bym w jakies mmorpg ale np lineage2 aion itp.
Rownierz jestem za aion F2P
Niektórzy chyba nie czytają tematów. Padła już decyzja o wyborze gry. Jest to Allods. Dodatkowo, nikt nie prosi o komentarze odnośnie gry. Jeżeli nie chcesz, nie graj z nami.
A grać na prywatnych serwerach wowa, to tak jak oglądać słońce w ekranie monitora.
Witam. Właśnie wczoraj zacząłem grać w Allodsa no i podoba mi się średnio. Mam kilka pytań:
*ilu was gra aktualnie?
*komunikator?
*myślicie o tej grze troszkę poważniej?(chodzi mi tu o czas który jej chcecie poświecić. Dzień, dwa, tydzień czy może rok?)
Dajcie mi swoje nicki i podajcie TS'a to obdaruje was goldem czy jakim tam śmieciem do tej świetnej i przecudownej gry I może z wami zacznę.
Odświeżam temat.
Niestety ukazała się informacja, iż będzie osoby klient oraz osobny serwer dla graczy z naszego kraju. Dlatego gra teraz nie ma najmniejszego sensu, gdyż przeniesienie postaci nie będzie darmowe.
Przyznam, że zaniedbałem cały projekt z powodów osobistych. Teraz wznawiam wszystko oraz liczę na Wasze wsparcie jak i liczebność.
W dniu dzisiejszym postaram się o bloga oraz prowizoryczne forum.
Posiadamy nowy kanał Teamspeak, który mam nadzieję będzie aktywny. Jest to nowy serwer, więc nie ma wielkiej ilości pokoi, co skraca szukanie nas. Dodatkowo niedługo postaram się o jakiś kanał o numerze do 10.
IP:91.228.199.252
Kanał:27.Klan Allods
hasło:ts
Do moderatorów
Zgłaszam się z prośbą o zmianę tematu, na "Allods, zbieramy ludzi do klanu". Z góry dziękuję za pomoc.
----
Witam!
Poszukuję osób chętnych do rozpoczęcia przygody z grą Allods Online, niedługo wychodzi również wersja po polsku. Planuję założenie Gildii, dlatego też zapraszam wszystkich do zapoznania się z poniższą treścią, tam wszystko zostanie zawarte. Polecam także odświeżać ten temat, bowiem będzie on edytowany.
Wymogi to wiek 17+ (możliwe są wyjątki), sprawny mikrofon, aktywne korzystanie z kanału Teamspeak podczas gry, aktywność te 2 godzinki minimum dziennie.
Na chwilę obecną nie posiadamy jeszcze nazwy, zostanie ona wybrana poprzez głosowanie. Forum oraz strona będą dopiero opracowywane.
Niedługo postaram się utworzyć bloga na którym zawarte będą wszystkie informacje, newsy. Tak, by każdy mógł bacznie obserwować to, co się dzieje w naszych szeregach.
Kontakt:
gg: 42276232
IP:91.228.199.252
Kanał:27.Klan Allods
hasło:ts