Ludzie do jakiegoś MMORPG

Do moderatorów

Zgłaszam się z prośbą o zmianę tematu, na "Allods, zbieramy ludzi do klanu". Z góry dziękuję za pomoc.

----

Witam!

Poszukuję osób chętnych do rozpoczęcia przygody z grą Allods Online, niedługo wychodzi również wersja po polsku. Planuję założenie Gildii, dlatego też zapraszam wszystkich do zapoznania się z poniższą treścią, tam wszystko zostanie zawarte. Polecam także odświeżać ten temat, bowiem będzie on edytowany.

Wymogi to wiek 17+ (możliwe są wyjątki), sprawny mikrofon, aktywne korzystanie z kanału Teamspeak podczas gry, aktywność te 2 godzinki minimum dziennie.

Na chwilę obecną nie posiadamy jeszcze nazwy, zostanie ona wybrana poprzez głosowanie. Forum oraz strona będą dopiero opracowywane.

Niedługo postaram się utworzyć bloga na którym zawarte będą wszystkie informacje, newsy. Tak, by każdy mógł bacznie obserwować to, co się dzieje w naszych szeregach.

Kontakt:

gg: 42276232

IP:91.228.199.252

Kanał:27.Klan Allods

hasło:ts

Dołączam się do Ciebie hardmen. Lecz proponuję grę Dragon Nest (w którą za pewnie grałeś jak dobrze pamiętam) lub Vindictus. Wydaję mi się że w tych grach akurat się orientujesz więc nie będę musiał opisywać podane gry.

Dragon Nest niestety nie jest chyba tym, czego szukamy. Nie lubię ograniczeń, a niestety w DN można chodzić wyłącznie po instancjach. Co do Vindictusa, tutaj zasada ta sama, jednak z tego co się orientuję, wychodzą do niego często jakieś dodatki, rozszerzenia. Tak więc można brać ten tytuł pod uwagę.

O ile wiem to Allods niedługo wychodzi po PL, chętnie bym zagrał :) No i Sevencore :)

Sevencore, wiadomo kiedy wychodzi? Na stronie znalazłem jedynie zapisy do pre-wersji.

Allods, ciekawa grafika, więcej niestety teraz nie mogę powiedzieć o tym tytule, krótko grałem, ale jeżeli jeszcze wychodzi w pl, czemu nie.

Jeżeli startowalibyście we jednej z tych gier to dołączam do was :) Sevencore właśnie jeszcze nie znany termin premiery. Ale bardziej skłaniałbym sie do Allodsa :)

Allods mnie zastanawia, byłbym skłonny nawet już wybrać to jako naszą grę. Jednak jeżeli wyjdzie w pl, to pewnie otworzą wtedy nowe serwery. Byśmy musieli zostać wtedy na którymś z obecnych.

Ale mi właśnie chodzi o poczekanie do wersji PL żeby tam zacząć grę, ponieważ na starych serverach jest mała populacja, a na nowych byłyby eventy, duża populacja i masa ciekawostek :)

Obawiam się, że niestety tyle czasu nie mamy do czekania. Zapewne to jeszcze kilka grubych miesięcy.

Bulszit. Teraz jest już tylko jeden serwer. Połączyli je właśnie z powodu małej populacji. Nie sądze by otwierali nowy przy wyjściu wersji PL.

Grubo przesdziłeś z tymi kilkoma miesiącami :P Sądzę że to kwestia max miesiąca, spodziewam sie wcześniej.

@Piolczu

Na pewno wyjdzie server PL bo nawet client będzie inny o ile sie nie mylę.

Gdyby ktoś posiadał dokładne informacje, wtedy można już zacząć wszystko przygotowywać. Jeżeli jednak zostałby jeden serwer na początku oraz będzie ten sam klient, to można by już zaczynać grę.

Jeżeli nie, to można zająć się rekrutacją, organizowaniem forum itp.

Spróbuje wyszukać coś w necie :) Jeśli będzie dokładna data to czekam.

@EDIT Wyczytałem na allods-online.pl że może powstać polski server gry ale będzie można przenieść postać :) więc moglibyśmy zacząć już teraz.

Jednak to tylko spekulacja i nic pewnego.

Sądzę, że nie ucierpimy, jeżeli zaczniemy grać teraz. Wszędzie znajdą się rodacy. Dodatkowo, jeżeli potwierdzi się to, z możliwością darmowego przeniesienia - bosko.

Teraz możemy zebrać odpowiedni skład już do wyjścia wersji pl.

Postanowione, zakładamy skład grający w Allods online. Gdy tylko pojawi się jakiś moderator, poproszę o usunięcie tematu by założyć nowy. Teraz go edytuje.

WItam, jestem zainteresowany gra w allods

Wyczytałem na allods-online.pl że może powstać polski server gry ale będzie można przenieść postać
Sądzę, że nie ucierpimy, jeżeli zaczniemy grać teraz. Wszędzie znajdą się rodacy. Dodatkowo, jeżeli potwierdzi się to, z możliwością darmowego przeniesienia - bosko.

Nikt nie napisał o darmowym przeniesieniu. (:

Nie mam nawet wątpliwości, że jeżeli się zapłaci, to za odpowiednią sumę będzie można przenieść się.

Z chęcią z wami zagram tylko powiedcie jak z ludzmi w grze czy jest to tak jak kiedyś że jak grałem to z jedną postać widziałem czy sytuacja się poprawiła ?

@Krzysiek13

Po wyjściu zapowiedzianej polskiej wersji gry jestem przekonany, że populacja drastycznie się zwiększy.

ten allods to questówka czy raczej grind?