Ludzie do Lineage 2

Szukam ludzi do l2, gram z kumplem, pierwszy raz mam styczność z tą grą. Mam 28 lvl NE, robię duelista a kumpel NE daggera. Kontakt GG : 8329277, Skype: radios94

Pozdro!

edit:Gramy na serwerze od NCsoftu z GMT-2

Ja bym pograł żeby nie lagowało (to nie wina neta ani kompa to wina 4Game coś zepsuł w serwerach ;C) a ty graz na Eu/us I jaki serv

Zależy na jakim serwie gracie ja gram przez 4game więc to chyba innova.Jak co mogę pograć od nowa i tak szybko lvl się bije teraz.

OK z lagami sobie poradziłęm (wyłączyłem avasta)

Jakby co ja też gram na wersji od Innova i też szukam jakiegoś wspólnika do gry więc jakby coś to piszecie do gracza z nickiem "Kolorowy" :P

w sumie ja bym mógł też pograć (BD lub WC ewętualnie berserker)

Tylko czy ktoś będzie potrzebował takie postacie do gry :)?

Jeśli mogę się wtrącić, bardziej ekonomicznym podejściem będzie zorganizowanie cp [constans party], czyli ktoś robi tanka, ktoś support, ktoś healera, reszta coś do bicia. Obowiązkowo bieganie w pt, co wyeliminuje szukanie ludzi do zrobienia kamy, laby czy chociażby q-toi. Jedynym minusem jest to że nie można "gram kiedy mam czas", tylko o ustalonych godzinach z ekipą. W przeciwnym wypadku wypadałoby dołączyć do wielkiego klanu, w który są gracze praktycznie na każdym lvlu, tak aby nie było problemu z czekaniem lub szukaniem jakiejkolwiek przydatnej klasy. :)

Szukam ludzi do l2, gram z kumplem, pierwszy raz mam styczność z tą grą. Mam 28 lvl NE, robię duelista a kumpel NE daggera. Kontakt GG : 8329277, Skype: radios94

Pozdro!

edit:Gramy na serwerze od NCsoftu z GMT-2