Ludzie do metina

Ok, prosto i bez pierdolen**.

Szukam ludzi do pogrania w metina i zrobienia gildii.

Serwer obojętnie byle nie był wymarły i nie był to global.

Kontakt i informacje o sobie podawać poniżej :)

Witam chętnie zagram, na dobrym privie ;) podaje skype: kisiel6333

Jakieś info o Tobie ? Wiek, imie, charakter ?

Ludzie piszcie o sobie coś od razu.

Dobrze jest wiedzieć z kim ma się do czynienia :)

Bardzo dziwne... tyle ludzi przegląda, nikt nie napisze :/

Mam 18 lat, możliwość rozmowy przez skype (brak opcji wejścia na ts'a) no i tyle chcę pograć i zbić nudę ;)

Mam 18 lat, możliwość rozmowy przez skype (brak opcji wejścia na ts'a) no i tyle chcę pograć i zbić nudę

Zapraszam na pw do odczytania wiadomości

Szumi moj skype to krystian65552 jak chcesz pograc 16 lat ts3 mikro itp.

Siemanko jak będzie jakiś dobry priv to i ja się przyłączę doświadczenie jest spore i chęci też :) tylko brak micra :/ wiek 17

Witam. Lat 16,z metinem doświadczenie jakieś posiadam. Chętnie pogram ,z naciskiem na pvp, bo wiadomo że to gra się najprzyjemniej w grupie. Ts-y,skype, i inne bajery posiadam z micro oczywiscie.

GG:50904231 Jak cos ustalicie pisać na gg doświadczenie z metinem mam bardzo duże :) chętnie pogram na jakimś Hard/Medium

No to ładna ekipa się już zebrała :) Kwestia wyboru serwera i zsynchronizowania się w czasie na jednym komunikatorze.

Krystian odpada /// Nieogar

Reszta czekam na kontak :)

Na jaki kontakt czekasz? :) Chętnie bym pograł, przypomniał Sobie grę dzieciństwa :D Ale tylko na serwerach medium/hard. Tylko ts3

Może i bym pograł, ale nigdy nie miałem styczności z żadnym privem. Całe życie na globalach grałem. Mogę spróbować, jeśli pomożecie mi ogarnąć w samej grze.

W metina zawzięcie grałem zaraz po polskiej premierze, potem zszedł na psy i grałem na metin2.us i metin2.sg. Mam 19 lat, mikro i skype też jest.

Nick skype: santiiv13

Wiesz zależy od priva, medium/hard prawie się nie różnią niczym od Globala. Z wyjątkiem przedmiotów, map i może na nie których dodatkowe um. dla woja i ninji. Dlatego jeżeli grałeś na globalu to spokojnie ogarniesz grę na privach :D

Jaki komunikator macie zamiar używać? Mi odpowiada wyłącznie teamspeak3.

Jak dla mnie TS odpada. Mam mikro w laptopie i zazwyczaj nie mogę rozmawiać...

A co Skype byłby lepszy? Wiesz mikro w laptopie to nie problem, wystarczy odpowiednio ustawić, żeby nie było szumu, też zależy jakie... ale kiedyś grało się pisząc ze wszystkimi na czacie xD

Macie jakieś propozycje serwerów?

@UsX

Masz na oku jakiś serwer?

Jeżeli znajdzie się miejsce, dla 14 letniego gracza, który z metinem ma dość dużą styczność, chętnie dojdę...Skype pw.

Wytłumaczy mi ktoś dlaczego wolicie grać przez skype niż ts'a? :D

Mi to bez różnicy.

Więc, z tego co wiem i pamiętam... To proponuję:

Ravia.eu - moim zdaniem jeden z lepszych serwerów, spędziłem na nim trochę czasu i powiem że nie jest łatwo wbić wysoki poziom (hard)

Z tego co patrzę ciekawię wyglądają :

Ascarial.pl

WebMetin.pl