Ludzie do metina

Zaczęliśmy grę na Ascarial.pl . Więcej info bezpośrednio w grze / Czad3r

Jak to nikt nie mówił gdzie gracie? ;ppp

No po 1 wybrali sobie sami nikt nic nie mówił :) 2 nie podali strony po której grają :)

Dlatego trzeba się zastanowić co robić :)

Wszystko było konkretnie określone, więc przestań (AdiNpl) siać tu zamęt. Tylko ty masz tu jakieś problemy,więc chyba tobie podziękujemy...

No powiedz mi co było konkretnie ustalone? Nagle piszesz że gracie na danym serwerze, beż żadnych dodatkowych informacji

To po co zaczynacie grę nie znając informacji ? Nie lepiej zgłosić się, aby wszystkiego się dowiedzieć ?

Mamy grać razem a nie solo przypominam.

To, że głupota nie pozwala to już nie mój problem. Najpierw pomyślcie logicznie potem się spinajcie :)

ts-good24.pl vip2 rekrutacja

Ogl to jest olejek wygnania u handlary jak coś ^^

200k olejek +500k za zmiane,czyli tyle co nic...

egnaro.pl << A oto moja propozycja max lvl 100 (jeszcze nie ma) exp 4x drop 4x itemy 4x. server HARD.

Mało ludzi gra :( na asca gra po 1,6-2k ludzi od wieczora ok ^^ w nocy ok 200 ;d i jest co robić myślę że na chwile obecną jest to dobry i stabilny serw :D

Zaczelismy gre na Ascarial.pl mama juz kilka osób, gildia jest. Chetni pw tu, lub gra : IgnaK, Esejusiek , Czad3r

Krolestwo: Jinno

W gildii można być niezależnie od królestwa ^^ jak coś więc nie ma zbytnio różnicy czy jesteś z jinno / Shinso itd

serdecznie zapraszam bardzo miła atmosfera i przyjmujemy bez względu na lvl oraz EQ :) Zapraszamy

ts-good24.pl VIP 2 REKRUTACJA

To ja też w sumie mogę się dołączyć do gry Mikołaj 18 lat możliwość ts i skype i innych programów do rozmowy jestem osoba w miare spokojna xD moj skype to ozzysensei jak cos to dodawaj i pogadamy jak bedziesz mial jakies pytania czy cos

To ja też w sumie mogę się dołączyć do gry Mikołaj 18 lat możliwość ts i skype i innych programów do rozmowy jestem osoba w miare spokojna xD moj skype to ozzysensei jak cos to dodawaj i pogadamy jak bedziesz mial jakies pytania czy cos

zapraszamy ts3 :) jeśli ktoś jest jeszcze chętny to miejsca są jeszcze wolne:)

ts-good24.pl vip2 rekrutacja

Zgadzam się z poprzednikiem :) Dobrze gada

Zgadzam się z poprzednikiem Dobrze gada

polać mu ! :)

Ok, prosto i bez pierdolen**.

Szukam ludzi do pogrania w metina i zrobienia gildii.

Serwer obojętnie byle nie był wymarły i nie był to global.

Kontakt i informacje o sobie podawać poniżej :)