Ludzie do Nostale

Jestem zainteresowany grą w Nostale, lecz dopiero dziś bym mógł pobrać. Ewentualnie liczę na pomoc innych użytkowników w stawianiu pierwszych kroków .

Nick: Ciastk0

@Newfe

Pominięcie początkowych zadań, to najgorsze co mogłeś zrobić...

Pieniędzy się w tej grze nie farmi, dostajesz je póki co za questy, dopiero od 50/60 z rajdów masz porządny loot, na sprzedaż.

@Fuji0 Używaj opcji edytuj -.-

Rownież piszę się na grę, właśnie ją ściągam.

Jestem chetny do gry zaraz napisze swoj nick gram lucznikiem.

@Nie posiadam gg wiec numer jest nieaktualny

@@Nick SinPl mam 28 lvl, bardzo prosilbym o pomoc w expie :)

Ja zagladam do tematu codziennie i zero odpowiedzi wiec caly czas sobie czekam.

Zaproponuje moze komunikacje przez skype rowniez jest czat i mozliwosc rozmowy glosowej jezeli komus nie odpowiada to nie mam pojecia co zrobic aby sie umowic na wspolna gre.

Ja już 22 lv lucznik i na chu... nie mogę z wami sie w grze skontaktować, bo ponieważ jak kolega up, nie mam gg. W jakich godz mniej-wiecej gracie? ja od godz. 12-14 do rana(bo i tak bywa ;)). Jutro raczej wglegrac nie bede, (moze w nocy) bo wyjezdzam :x Zróbcie jakąś liste nicków czy coś :D jbc. mój nick to Froi ,serwer 1 a ch zazwyczaj 2

Kto wgle zagląda do tematu ?

Chętnie pogram ;] Dajcie tylko nick lub jakiś nr gg kontaktowy

Cześć, a więc znowu powróciłem do Nostale i szukam osób, z którymi można by pograć ;) Niestety nie mam słuchawek ani mikrofonu, chociaż w najbliższym czasie POWINIENEM mieć. Mam 43lvl wojownikiem, aczkolwiek mogę pomóc mniejszym lvlom ;) Piszcie tutaj lub na PW.