Ludzie do Nostale

Cześć, a więc znowu powróciłem do Nostale i szukam osób, z którymi można by pograć ;) Niestety nie mam słuchawek ani mikrofonu, chociaż w najbliższym czasie POWINIENEM mieć. Mam 43lvl wojownikiem, aczkolwiek mogę pomóc mniejszym lvlom ;) Piszcie tutaj lub na PW.

Serwer?

Ja w NosTale gram już od 4 dobrych lat

Server!: Avalon

Serwer?

Zapomniałem o tym... :huh:

Serwer : S1, jest to Avalon o ile pamiętam.

Konrad a jaki masz lvl i kim ? ;)

Ja mogę zagrać, ostatnio mam problem z kompem ale jak da rade to zagram, JunioR, jaki Nick w grze, i czy pomógłbyś mi pomóc wbić ten 20 poziom talentów czy czegoś tam żebym mógł wybrać profke?

Ja mogę zagrać, mam maga z 65 poziomem :) Mozemy nawet rodzinkę załozyć! Nick: Chrum

Ja mogę zagrać, mam maga z 65 poziomem Mozemy nawet rodzinkę załozyć! Nick: Chrum
Ja mogę zagrać, ostatnio mam problem z kompem ale jak da rade to zagram, JunioR, jaki Nick w grze, i czy pomógłbyś mi pomóc wbić ten 20 poziom talentów czy czegoś tam żebym mógł wybrać profke?

Mój nick w grze to " dansie1 "

Newfie, jasne że ci pomogę ;) Zgadamy się wszyscy na gg jakby co ;)

mam do sprzedania woja 53 lv z wróżką 48% i 2 sp + jaja , pajama za 5 zł SMS . Więcej info na gg : 1118663

warn_ico.png
Offtopic. - Cree

moge zagrac jeden warunek kazdy od nowa

mam do sprzedania woja 53 lv z wróżką 48% i 2 sp + jaja , pajama za 5 zł SMS . Więcej info na gg : 1118663
moge zagrac jeden warunek kazdy od nowa

Zielak - mi to nie pasuje niestety ;/ Możemy ci co najwyżej pomóc wbić ten 40 - 50 lv taki jaki mamy ;)

PolskiJoint - nie sądzisz, że tematy ci się pomyliły ? ^^

Koniecznie GG, nie lepiej Skype...

Koniecznie GG, nie lepiej Skype...

Jak już mówiłem nie posiadam mikrofonu. GG będziemy używać do umawiania się, o której gramy itd. Tak to będziemy rozmawiać w grze ;) (pisać)

Ja tam mogę też pomóc komuś poziomki wbijać. To kiedy zaczynamy ?

Ja tam mogę też pomóc komuś poziomki wbijać. To kiedy zaczynamy ?

Można nawet teraz ;) Odezwij się na gg. Napisałem do ciebie ;)

Czy nadal gracie? Jak wczesniej wspomnialem mam maly problem z kompem, i dopiero teraz udalo mi sie zainstalowac NosTale, jak wyzej pisalem moj nick to Resos, a GG jest po lewej stronie...

na avalonie mam 38 lvl, name : TheDeath. pisać.

Ok ja juz mam maga 16 lv Nick: Resos

I takie pytanie jak moge zarobic troszke kaski na takim lvlu bo troszke mi kasy na skille brakuje, dla jasnosci nie zrobilem jezcze poczatkowych zadan...

Ja też mogę pograć

wojownik lvl 20.

Nick : RaadziK57

Piszę się! kiedyś mag 63 ale pasów nie pamiętam ;D

Nick w grze to Froi a jak będzie zajęte to Froiipi

________

Nie lepiej załatwić ts'a? ci co będą chcieli gadać na tsie to będą gadać, a ci którzy nie chcą/nie mogą, będą pisać.

Zapisuje sie zielak11 lvl 16 łucznik