Szukam ludzi chętnych by pograć w tego "dziadka". nie liczę na to iż będzie nas milion więc chyba clan/friend chat wystarczy. Sam chętnie pomogę w ogarnianiu tej gry i ewentualnie wspomogę co nieco finansowo. Pisać nicki tutaj, mój nick leboser.
Ludzie do runescape
W sumie mógłbym od czasu do czasu pograć, tylko czy zaczynamy od początku?
Raczej nie mam już konto, a nie mam czasu ażeby zaczynać wszystko od początku(jak grałeś to wiesz że strasznie dużo czasu trzeba by coś osiągnąć) Wiesz chodzi o wspólne expienie, wypady na dunga itp. Lvl i hajs nie mają znaczenia.
Grałem, ale krótko, bo samemu jakoś mi się nie chciało. Jeśli nowicjusz nie jest przeszkodą, to możemy zaczynać .
Zagram, jak wprowadzą tego updejta co tam poprawi system walki.
Ok, mój nick: Zathaen.
Jakoś ze względu na ten temat chcialem zacząć od nowa i moja reakcja po 2h to "lol". Dużo sie zmieniło i uważam że stary był lepszy. Mnóstwo tego do ogarnięcia na samym początku, lepiej było ogarniać po troszku
name : Asterek
okej dziś pada u mnie, więc po siłce będę miał z 2-3 h żeby popykać to się spotkamy. Zachęcam gorąco.
Warcraft jeżeli chcesz wiedzieć więcej na temat update zapraszam na Runepl.com bądź PogromcyCiemnosci.pc.pl
tez chetnie pogram w RSa moj nick w grze to LarPL
Nick: Teziro, ale będę grał dopiero 7 czerwca, bo mam małą przeprowadzkę.
Jako iz juz gram i jestem w miare doswiadczonym graczem moge chetnie pomoc newbe
moj nick : HolyOnes
A tak właściwie jaki serwer czy coś? O ile to ma znaczenie.
tak jest polski server numer 28 dla membersów, ale ja grywam na 19 zapraszam. Ale gadać można poprzez servery
Wszystkich zapraszam na Friend chat- mmorpg. Dodać mnie do przyjaciół.
Membersa wykupionego nie mam, więc raczej tam nie wbiję. Dziś już trochę zmęczony jestem, więc możemy zacząć od niedzieli.
nie musisz mieć memba by wejść na friend chat
Chodziło mi o wejscie na serwer ;]. Mam nadzieję, że pomożesz mi to i owo "ogarnąć" .
To może odświeżę trochę temat. Są nadal chętni do wspólnej gry w RS? Mój nick w grze to: Cajkon. Jestem nowy więc przydałaby się pomoc.
ja bym pogral ale wogole nie umiem w to grac zadnego eq nawet niemam XD
Mam tam 40 lvl, ale wrócę dopiero kiedy wejdzie Evolution of combat na serwery dla wszystkich.