Witam, klucze do SMITE ciesza sie coraz wiekszym zainteresowaniem, totez ja zaczalem grac. Gra jest przyjemna dla oka i dynamiczna, dosyc sie wciagnalem. Przechodzac do sedna poszukuje ludzi do wspolnej gry. Mam chyba 5 lvl, gram na midzie (niestety tylko dwa champy, nie mam pre-orderu). Piszcie w komentarzach lub na gg: 7513438
Ludzie do SMITE
Ja się piszę... nick: Oathiel
Też chętnie pogram, mam 8, chyba prawie 9 lvl, name : Asterek
Również się pisze posiadam 6poziom niebawem 7
XarduneK
Myslalem nad zebraniem czegos w stylu "stalej 5", ale nie ma co na to patrzec w ten sposob, kazdy kto chce pograc lub milo spedzic czas przy grze SMITE, mozecie dodawac mnie w grze "Tenerus" lub nadal pisac w komentarzach.
Ja też chętnie zagram mam puki co 5 lvl zapraszam wszystkich na ts3:
adres: kts3.pl
Domyślny kanał: 13. Smite - smiteonline.pl - TeamPros
hasło KANAŁU: esmite
Zapraszam wszystkich mój nick DeDaCzPl
Wrócę z obozu tj.18.07, wbiję lvl (tak 10-11) i mogę pograć .
Ja mogę zagrać nick XerathPL
Nie macie co się zachwycać tym. Aktualnie nie jest grywalne, co chwila coś się zacina, tnie. Dodatkowo lagi + bugi w championach.
Ps. Po dzisiejszej aktualizacji każdy kogo spotykam ma w czasie rozgrywki 10 razy freezy 3-4 sekundowe, i to w momentach walki, więc nie da się nic zrobić.
Co więcej, ekipa źle prowadzi uaktualnienia, bowiem sugerują się tym, co napiszą neokidy na ich forum, czyli coś w stylu " that god is op, nerf him, nerf, nerf" A ekipa gry co zrobiła? Znerfiła, tyle - że kompletnie, ludzie kupili boga bo dopiero wyszedł, a teraz nie mogą nim grać, nie posiada dmg nic. Powiecie - to tank, tak, ale zestawcie innych tanków z nim.
Lub np. Ulti Hadesa a Zeusa, Ulti Hadesa w 3 sekundy potrafi zabić przeciwników, Zeusa tylko dobić lub zbić z 40-50% .
$up$ nie wiem o co ci chodzi mi się nic nie tnie najmniejszej ściny nie mam, a mój sprzęt nie spełnia minimalnych wymagań gry , LAGI !?! ja nie mam takiego czegoś.
A przecież to tylko CLOSED BETA.
Macie jakies keye? :x
EvilGirl
Napisz mi na PW to ci mogę nawet 3 dać. Zrobię to tak : jeden klucz dla evilgirl, potem 2 za free kto pierwszy ten lepszy - wysyłać mi PW.
A!
I ja też się pisze na grę :
5lvl zaraz 6 i kupuje postać.
nick: Averen
Witam, klucze do SMITE ciesza sie coraz wiekszym zainteresowaniem, totez ja zaczalem grac. Gra jest przyjemna dla oka i dynamiczna, dosyc sie wciagnalem. Przechodzac do sedna poszukuje ludzi do wspolnej gry. Mam chyba 5 lvl, gram na midzie (niestety tylko dwa champy, nie mam pre-orderu). Piszcie w komentarzach lub na gg: 7513438