Ludzie do Ultima Online

Szukam ludzi lub ludzia (tzn. człowieka) który zagra ze mną w UO. Miałem tą gre kiedyś ale jej nie ogarniałem i porzuciłem ją. I tu właśnie zwracam się z prośbą do Was, kto mógłby mi pomóc się ogarnąć w w/w grze. Z góry bardzo dziękuję :)

O ile masz jakis ciekawy server to z checia pogram .

O ile masz jakis ciekawy server to z checia pogram .

http://www.mw-shard.pl/ --- Grałem trochę właśnie na tym shardzie i poznałem kilku spoko ludzi.

Znam wszystkie poskie servery i poprostu o ile masz zamiar grac i latami tworzyc postac aby pobawic sie wzglednie na max 30-40 online to nie widze problemu . W zaleznosci o ile cos juz znasz z uo ( jako tako mechanike i pvp ) to polecam jakis z zagranicznych shardow tam nie ma pustek z latwoscia znajdzie sie jakis 500+ online i zawsze cos ciekawego mozna tam robic . Jak masz jakies pytanie pisz na pw lub gg lub jak bedziesz chcial dam ci skype lub jakiegos ts-a .

Szukam ludzi lub ludzia (tzn. człowieka) który zagra ze mną w UO. Miałem tą gre kiedyś ale jej nie ogarniałem i porzuciłem ją. I tu właśnie zwracam się z prośbą do Was, kto mógłby mi pomóc się ogarnąć w w/w grze. Z góry bardzo dziękuję :)