Witam. Nie chcę odkopywać starych tematów, więc napisałem nowy. Otóż: szukam ludzi do gry w vindictusa. Posiadam Lanna 45 lvl oraz Ewelinę kosiarkę 25lvl. Samemu mi się nie chcę grać, więc po prostu rozgrywka w kilka osób jest bardzo fajna . Byłem wcześniej w gildii BloodBrothers, ale wraz z formatem (a raczej nowym komputerem) przestałem grać. Najlepiej, żeby dana osoba miała np: skype albo TSa, bo fajnie się gra i rozmawia równocześnie
Ludzie do vindictusa
Witam. Nie chcę odkopywać starych tematów, więc napisałem nowy. Otóż: szukam ludzi do gry w vindictusa. Posiadam Lanna 45 lvl oraz Ewelinę kosiarkę 25lvl. Samemu mi się nie chcę grać, więc po prostu rozgrywka w kilka osób jest bardzo fajna . Byłem wcześniej w gildii BloodBrothers, ale wraz z formatem (a raczej nowym komputerem) przestałem grać. Najlepiej, żeby dana osoba miała np: skype albo TSa, bo fajnie się gra i rozmawia równocześnie
sadze ze warto bylo by wyjsc z dungeon runnerow i zagrac w prawdziwe mmo a nie poswiecac czas kupie jaka jest vindictus.

Ja bardzo chętnie pogram z kimś bo samemu to lipa. Vindictusa akurat nie mam ale ściągnąć to nie problem jeżeli nie znajdziemy ciekawszej gry
Ja też moge zagrac narazie mam 10 lvl
Jeśli chcecie zagrać to piszcie na PW.
Jesli chcecie moge was przyjac do gildi. Moze ja nie gram zbyt czesto bo wchodze raz dziennie zrobie rajdy iwychodze ale jestem pewien ze innie czlonkowie gildii z chceia wam pomoga w grze.
Piszcie do Crossu badz wyslijcie swoje CV do gildii SilentForce.
Czy osoby z tematu dalej grają jak tak to proszę o pw brakuje mi stałej ekipy na raidy
Czy osoby z tematu dalej grają jak tak to proszę o pw brakuje mi stałej ekipy na raidy
Ty grales w WOI?
tak
Apropo ludzi , czy duzo jest ich na serwerach ? Chciałbym zacząć grać w tą gre , ale nie wiem czy warto bo słyszałem że są pustki na serwerach odkąd wyszło c9...
Praktycznie cała moja gildia z Vindictusa przeszła na c9 Ale grę polecam wciągnęła mnie na kilka miesięcy. Niebawem pojawi się nowa klasa, więc ludzi przybędzie, obecnie jest z kim grać więc nie musisz się martwić o populację.
Karok lvl 37 zgłasza się.
Praktycznie cała moja gildia z Vindictusa przeszła na c9 Ale grę polecam wciągnęła mnie na kilka miesięcy. Niebawem pojawi się nowa klasa, więc ludzi przybędzie, obecnie jest z kim grać więc nie musisz się martwić o populację.
No nie tak niebawem. Kai jest dopiero zapowiedziany na NA.
Vonctoria 67 fiona / pomoc w grze
Kolego nie rób za archeologa. Zamykam.