Ale z was zjebane każuale, widzę, że na tym forum sama dzieciarnia ![:)]()
1. Gra powinna posiadać cokolwiek co przyciąga i wyróżnia się na tle innych, vindictus nie posiada niczego.
2. Jak już używasz angielskich opowiednikow to przynajmniej sprawdź co oznaczają one po polsku. Cytat z OFICJALNEJ STRONY VINDICTUSA "Official site. Vindictus is a free-to-play action MMORPG with unprecedented realistic graphics and movements." MMORPG, nie żadne action. Ma z rpg tyle wspólnego ile wy z konkretnymi argumentami.
3. Nie lubię serii AC gdyż jest dla takich każuali jak wy. Nie stanowi żadnego wyzwania. I tak, gra po 10 czy 5 lat powinna być fajna, bo z twoich słów można wywnioskować, że vindictus nie jest jak to określiłeś "zajebiaszczy", gdyż ma już ponad 5 lat. Dodatkowo zalecam czytanie postów przed wysłaniem.
4. Od tego jest forum by komentować. Argumenty z bólem d*py możesz sobie wsadzić w swoją. Wypowiadam się publicznie na forum PUBLICZNYM więc polecam przystopować ze swoimi lewackimi poglądami.
5. Tak, jestem dobrym graczem, który crapa potrafi ocenić w połowie gry. Głównie dlatego, że co do gier mam wymagania, a nie stawiam na popularność tytułu (pokłony w strone path of exile, jednego z większych crapów). A dobra gra powinna dawać tyle samo zabawy na początku gry co na jej końcu. Jeśli jara cię męczenie się przez kilka dni by wbić lvl, bo wydawca obiecał ci, że na końcu będą kokosy i "ogromny content" to trać życie dalej, twoja sprawa.
6. Nadawaj dla gry nadal jakieś porąbane gatunki. Obie gry to MMORPG, jak sam je wydawca określił. Obie gry są bardzo podobne, a różnica polega na tym, że vindictus poszedł na łatwiznę. Dużo łatwiej jest zaprojektować 1 dungeon, który przechodzimy po 10 razy, tylko innymi scieżkami(a i to nie zawsze), niż cały otwarty świat. Do tego skilli jak na lekarstwo. Nadal przed oczami lata mi " unprecedented realistic graphics and movements" oraz zapewnienia o zniszczalnym środowisku. Zniszczalne środowisko czyli parę beczek, albo wozów z sianem, na krzyż. SZALEŃSTWO. Albo realistyczna grafika oraz ruchy
Żyjcie dalej w swoim świecie krapów, gdzie bronicie gry przyznając, że się zestarzała i nie oferuje niczego ciekawego.
Przekleństwa i obrażanie innych
~Leman