Ludzie do Vindictusa

Tak jak w temacie ;p Wszystkich chętnych zapraszam do wspólnej gry. Z mojej strony brak jakichkolwiek wymagań (może poza wiekiem 13+ czy coś). :D:P^_^

Siema wlasnie pobralem vindi gra milutka. Jak chce ktos grac to slac skype na PW i trzaskamy chocby od zaraz

Jak oceniacie tę grę? Jest sens zaczynania w te MMO? Gram aktualnie w SWTOR, Tibie i czasem GW2.

Wg. mnie zawsze jest sens zaczynania gry w jakąś grę jeśli masz chęci i kompanów. Nie wiem jak jest, ale z tego co czytałem to:

1. Najlepiej zacząć w grupie (bo potem płacący ludzie, którzy kupują sobie gear nie będą Cb chcieli w party na jakichś lepszych dungach czy coś + w grupie raźniej)

2. Potem robi się nudna (na etapie zbierania i ulepszania gearu przechodzi się te same dungi mnóstwo razy)

Mi nr 2 zbytnio nie przeszkadza, a nr 1 właśnie próbuję zrealizować tym tematem :D

Dopiero Zaczynacie czy macie już doświadczenie : )?

Już kiedyś sam zaczynałem przygodę z Vindi, ale wbiłem może z 20lvl, więc można powiedzieć, że jestem zielony ;p

:D też jestem zielony ale zatrzymałem się na 81 hehe lecz chętnie pomogę w miarę możliwości ;D trudno o zgraną grupę a w tej grze to podstawa..

Moge pograć tylko niech ktoś poda linka do tej wersji co gramy.

@Algy

Mowa jest tu o europejskiej wersji a taką mam tylko jedna ;)

http://en.vindictus.nexoneu.com/NXEU.aspx

Właśnie zaczynam pobierać Vindictus'a. Chętnie z wami pogram.

Aż mnie naszła ochota na Vindi, nie powiem. Macie jakiegoś TSa, czy coś? Mam konto niby, ale i tak bym chyba od nowa grał.

Na razie wszystkich pododawałem na skype, ale w razie czego TS raczej nie będzie większym problemem ;p

Co się zmieniło w vindi wraz z nowym patchem? End game dalej polega na codziennym nudnym klepaniu tych samych raid bossów, czy też może dodali nowe mapki, jak za czasów titana i thora?

Niestety nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć. gdyż swoją przygodę z Vindi dopiero zaczynam i jestem zupełnie zielony.

xD Jest więcej Map to mogę zapewnić na 100% Lecz trudno było by mi spisać nowość ponieważ sam dopiero co wróciłem do gry i zacząłem wbijać 85lv..a z tego co wiem dopiero od niego zacznie się coś nowego czyli długo oczekiwany s3 :)

(wygląd,włosy,stroje)jest ich trochę dużo xD

Co do ts to moge nam załatwić kanały na ts kolegi.

Też chyba zacznę od nowa, ale zielony bo pierwsze podejście xd

Co do ts to moge nam załatwić kanały na ts kolegi.

Nie ma problemu.

Też chyba zacznę od nowa, ale zielony bo pierwsze podejście xd

Jest więcej początkujących graczy.

Hmm, rozumiem ekipa swiezakow :D. To moge sie dolaczyc swoja Evie - cos kolo 20 lvl ma xD. Co do gry - wcale nie jest tak ze cie nie beda brali do pt. Ba, nawet z najlepszym eq za hajs cie beda wyrzucac jak nie bedziesz wiedzial co robisz xD. Ja na gry od Nexona nigdy nie wydalem nawet zlotowki a jakos pokrzywdzony w vindi nie bylem zbytnio xd. Od czegos jest AH i drop z dungow. Po prostu musisz kase zbierac i sprzedawac co rzadsze itemy jesli ich nie potrzebujesz :D. Po za tym jak juz mowilem - malo kto patrzy na to, pare wariatow zawsze sie znajdzie ktorzy stawiaja wymagania z kosmosu (nawet w gw2 tak jest - only zerk, a potem cale party zdycha na dowolne AoE xd), ale sa tez normalne teamy ;)

Im więcej ludzi tym lepiej. Może to dziwne, ale zawsze można się podzielić na 2 podgrupy, a razem ze wszystkimi robić raidy (albo inne skomplikowane rzeczy, których jeszcze nie miałem okazji ogarnąć).

Jedyny problem jest taki, że w najbliższym czasie mam sporo wyjazdów, ale mam nadzieję, iż nie przeszkodzi to w zebraniu się ekipy "na stałe"