Ludzie/Gildia Elder Scrolls Online

Przełamałem się i kupiłem TESO. Gra mi się podoba i chociaż aktualnie wolę questować solo, to jednak miło z kimś pogadać/zrobić wypad na dunga. Dlatego szukam graczy lub aktywnej gildii, która w razie czego pomoże nowemu. Aktualnie mam 12 lvl, AD, megaserwer EU.

To gra polska ?

nie to nie polska . to Skyrim-online , jestem chetny do gry od 0

jak ktoś ma ciężko z angielskim angielskim te grę ?

jak ktoś ma ciężko z angielskim angielskim  te grę ?

Ja jestem graczem starej daty, angielskiego nie znam wcale bo za moich czasów tego języka nie było w szkołach, nie był modny. nie był wymagany np: w pracy, teraz inne są czasy i angielski jest praktycznie niezbędny. Gram w TESO bez znajomości angielskiego, rozumiem tylko opis skilli i nic więcej, co prawda bardzo boli ta bariera językowa bo TESO ma ponoć bardzo fajne questy

Jeśli nie znasz angielskiego to i tak spokojnie możesz się dobrze w TESO bawić. Polecam bo to bardzo dobra gra jest

@Bladek ja też mogę nawet w tej chwili od 0 zacząć XD pykam na luzie w sumie jestem nowy maks lvl jaki tu wbiłem to 17

od jutra sciagam TESo wlasnie....a na 10mbs to bedzie jutro dopiero :D

To spoko gram przeważnie po 21 do 24-1 w nocy, z wyjątkami jak moja się obudzi czy coś xD

mam jak na razie 10 lvl i na tę chwilę też wolę grać solo ale wartko mieć kogoś do późniejszej gry :) dodaj mnie w grze (@Darrii)

Tu chyba ważna jest frakcja nie wiem jak później ale na początku lvluje się w innych miejscach, poza tym nie wiem czy osoby z różnych frakcji mogą być razem w gildii? Dziś pewnie bee dopiero po 22 grał muszę kobitę z roboty odebrać :)

@marius13 @Bladek na jakiej frakcji gracie ?

Aldmerskie Dominium

ebonheart nick Zarcu

ok zacząłem na ebonheart nick Brrainzz

@alleksander2000 chętni do DD dodawać

Szukam Gildii , znajomych w grze... kogoś do wspólnej zabawy.....
ja @Volfmare Ebo

moj nick zarcu

xD dlaczego wszyscy uciekli do ebonheart :( czuje się samotny w dominium :D

Ja też pykam w ESO
@Avangor

Przełamałem się i kupiłem TESO. Gra mi się podoba i chociaż aktualnie wolę questować solo, to jednak miło z kimś pogadać/zrobić wypad na dunga. Dlatego szukam graczy lub aktywnej gildii, która w razie czego pomoże nowemu. Aktualnie mam 12 lvl, AD, megaserwer EU.