Ludzie na Dungi Story

Witajcie , piszę ten temat ponieważ mam juz 80lvl rangerem zrobione 100% mapy a nie mam zrobionego prawie żadnego dunga na poziomie story , dlatego szukam ludzi z ktorymi moglbym przejsc przynajmniej te ktore sa najbardziej podstawowe . Gram na serwerze Blacktide , miło by było gdyby była jakas komunikacja głosowa , preferuje skype ;) Pozdrawiam

Zapraszam do gildii Where are my Dragons [GoT], zawsze znajdziesz kogoś kto chciałby iść na dungeon. Link do strony gildii: http://wamd-pl.tk/

Proponuje najpierw zrobić personal story bo ostatni quest poleag na zrobienia araha story mode wiec zaliczysz 2 na raz. Poza tym wystarczy stanąć w LA lub gw2 lfg i znajdziesz na każdy dung. Na Sorrow's Embrance może być lekki problem ale dasz radę, ja tak zrobiłem, bez tsa da radę wszystkie więc no problem. Co innego arah exp, najtrudniejszy dung i chyba najdłuższy, nie byłem na expie ale muszę sie tam wybać bo pro set na necro(sry MEGA) ale wątpie bym go wyfarmił. Tak wracając do tematu to można z randomami porobić, jakieś wybitnie trudne nie są.

Pisz w grze na Wagon Rebiczerep a może się dogadamy :)

@wnukson personal mam od dawna zrobione , a co do randomow to moze po prostu nie mam farta ale prawie zawsze jak juz uda sie zebrac sklad na jakis dung to jakis idiota wyjdzie wiec wole miec pewna ekpie z ktora na 100% przejde. Ale co prawda to tez sie dzisiaj dowiedzialem o tym gw2 lfg wiec jak sie nie uda tutaj znalezc to tam poszukam.

Witajcie , piszę ten temat ponieważ mam juz 80lvl rangerem zrobione 100% mapy a nie mam zrobionego prawie żadnego dunga na poziomie story , dlatego szukam ludzi z ktorymi moglbym przejsc przynajmniej te ktore sa najbardziej podstawowe . Gram na serwerze Blacktide , miło by było gdyby była jakas komunikacja głosowa , preferuje skype ;) Pozdrawiam