Ludzie na turniej

Cześć.

Chciałbym wziąć udział w turnieju Gimperr'a lecz niestety nie mam teamu i przybyłem właśnie tu żeby poszukać jakiś spoko ludzi którzy ogarniają ta LoLa i nie zachowują się jak debile. Najbardziej interesują mnie ludzie którzy są minimalnie w srebrze 2.

Jeśli chodzi o mnie to obecnie siedzę w Gold 3, byłem w gold 1 ale spadłem przez lagi i mojego laptopa który się wyłącza. No ale mówi się trudno czasami tak jest.

Wiek mnie kompletnie nie interesuję ponieważ sam mam 14 lat .

Nick w LoLu: Ceb3l

Najbardziej interesują Cię ludzie którzy są minim. w srebrze II. Rozumieć mamy, że ten kto nie gra rankedów jest nie wystarczający, by grać? =)

Jeśli ktoś kto nie gra rankedów ale w jakiś sposób udowodni mi że dobrze gra to oczywiście że jest możliwość że dojdzie do temu.

Witam ja bym mogl dolaczyc do teamy jako adc.Na tym koncie aktualnie mam silver II lecz na starym koncie posiadalem platyne V.Nick w grze :Aliensvs

Obecnie na jego turniej jest chętnych na razie 1050 drużyn a rejestracja trwa tylko od 14 drużyn. Powodzenia w dostaniu się jeśli ma brać udział podobno 128 drużyn.

Serwer?

Turniej będzie na N&E.

Tu mas wszelkie informacje.

Too late bro :) too late

Jeśli chodzi o mnie to obecnie siedzę w Gold 3, byłem w gold 1 ale spadłem przez lagi i mojego laptopa który się wyłącza.

I z takim sprzętem zamierzasz startować w turnieju? Dobry jesteś.

Poza tym jak koledzy wyżej napisali - nie opłaca się już zgłaszać, miejsca są po wielekroć już wyczerpane.

Cześć.

Chciałbym wziąć udział w turnieju Gimperr'a lecz niestety nie mam teamu i przybyłem właśnie tu żeby poszukać jakiś spoko ludzi którzy ogarniają ta LoLa i nie zachowują się jak debile. Najbardziej interesują mnie ludzie którzy są minimalnie w srebrze 2.

Jeśli chodzi o mnie to obecnie siedzę w Gold 3, byłem w gold 1 ale spadłem przez lagi i mojego laptopa który się wyłącza. No ale mówi się trudno czasami tak jest.

Wiek mnie kompletnie nie interesuję ponieważ sam mam 14 lat .

Nick w LoLu: Ceb3l