Ludzie!

Hej wszystkim.

Mam plan aby jak najwięcej polaków grało na jednym serwerze. Czytając ostatnich kilka tematów dowiedziałem się że Shilen i Magmald to nowo postawione serwery a ja głupi grałem na Chronosie. Tak więc pytanie dla całego ludu: Czy zagralibyście/gracie na Shilenie lub ew. Magmaldzie ? (lecz proszę żeby nie było wojny o to że ktoś ma tu postać to lepiej grać na tym serwerze itp. - Sam miałem/mam na Chronosie 41 lvl)

Dziękuje :*

PS. Nie chodzi nawet o gildie czy coś ale mieć 10 osób w znajomych i zawsze się czegoś można by było zapytać lub pomóc.

Ja właśnie pobieram l2 , więc czekaj na mnie :D

Tylko ja pobieram NCsoft.

po co wy pobieracie ncsoft ludzie....tam nie pogracie na pvp...kazdy amerykanciec bedzie was bil i ci z batllepingiem ..eh

No to gramy na serwerze Shilen jak coś :P

Up. O mnie się nie martw, Ja sobie rade dam. Lagów 0, Gracze pomagają, tylko polaków brakuje (bo na serwerach różnych grają)

Zapraszam na Magmeld mam clanik juz powoli sie ogarnia 45 lvl kamaela serdecznie zapraszam

po co wy pobieracie ncsoft ludzie....tam nie pogracie na pvp...kazdy amerykanciec bedzie was bil i ci z batllepingiem ..eh

Pierdzielony fanatyk Eu xD

Chłopie , że masz dupnego kompa to nie znaczy że my też , ja lagów też nie miałem i nie będe mieć.

Gildia Madness zaprasza na Magmalda. Temat dotyczący gildii jest na forum.

Zapraszam na server Shilen - co do NcSoft'u nie zawiodłem się na nich od dawna teraz także.

Co do Ivonny - nie polecam ich także nobienia i tamtejszych lagów czy donatu.

A na marginesie jeśli chodzi o Pvp ,to tylko na NcSoft'cie się nauczysz naprawdę grać - wiem to z doświadczenia,daną choć by klasą...

I uwierz ze nikt mnie nie leje raczej ja ich - po kilku .

No ale cóż,wystarczy chcieć,tymczasem zapraszam na server jak także do rekrutacji do klanu : http://gloss-clan.pl/

@bladek ty masz jakieś problemy ze sobą... namawiasz każdego, żeby nie grał na NCsofcie, ogarnij się chłopie, każdy będzie grał tam gdzie chce i gdzie mu się podoba, to że ty masz jakieś problem z serverami US to nie znaczy, że inni je mają lub będą mieć. Masz lagi ? okej to Ty masz i może nie którzy też maja ale to nie znaczy, że wszyscy, ja np nie mam i dużo ludzi, kumpli też nie ma, nie widziałem zbytniej różnicy miedzy innova a NCsoft.. Na shilen ( chyba tak to się pisze ) denerwuje mnie, że jest bardzo dużo ludzi, ogólnie na wszystkich serverach jest opór ludzi ale to świadczy o tym, że większość wybiera NCsoft.. Z mojej strony każdy niech gra tam gdzie mu się podoba :) I jeśli ktoś wybierze US to polecam server shilen, bo wszyscy zaczynają tam od zera :)

Człowieku, z tego co widze, to tylko ty masz problem z pingiem, więc weź się już ogarnij.

Prawdopodobnie też będe grał na NC, ale ogarne jeszcze dokładniej co i jak.

Hej wszystkim.

Mam plan aby jak najwięcej polaków grało na jednym serwerze. Czytając ostatnich kilka tematów dowiedziałem się że Shilen i Magmald to nowo postawione serwery a ja głupi grałem na Chronosie. Tak więc pytanie dla całego ludu: Czy zagralibyście/gracie na Shilenie lub ew. Magmaldzie ? (lecz proszę żeby nie było wojny o to że ktoś ma tu postać to lepiej grać na tym serwerze itp. - Sam miałem/mam na Chronosie 41 lvl)

Dziękuje :*

PS. Nie chodzi nawet o gildie czy coś ale mieć 10 osób w znajomych i zawsze się czegoś można by było zapytać lub pomóc.