Ludzki żywot - największy MMORPG w Histori!

Tak, dobrze słyszycie, w tego MMORPGa gra blisko 6,6 mld ludzi :P Rozmawialiśmy o tym na SB - ale tam o tym sie nie pogada ;P Polecam lekture na temat gry:

http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Ludzki_%C5%BCywot

Kto wie gdzie jest dobre expowisko? Potrzebuję trochę expa jeszcze!!!

PS: Ta gra ma wiele bugów, kiedy będzie jakiś patch!!!

Tak, to naprawdę świetna gra..... chyba lepsza od WoW'a czy L2 nawet :P

Gralem w nia :) potem skasowalem :D nie wiedzialem jak zrobic questa na prezydenta ;/ :(:P

Jednym z bugow, który występuje zazwyczaj podczas picia potionow na bazie etanolu, jest to ze często kickuje :lol:

Dziś moj gm z joba poinformował mnie że byda zbieroł więcej goldów za wykonywanie powtarzalnego questa:)

A ja właśnie nie mogłem znaleźć nigdzie składników na bombę atomową......A już tye mobów na serwerze Korea Płn. wybiłem i nic....

ha ja se nowego peta kupilem :) narazie jest maly... ale potem go zleweluje :). A jutro bede inwestowac w nowa bron strzelecka PaintBalla :) musze popracowac nad skillami. :)

Wiecie co mi sie wydaje ze to straszny bug i trzeba napisac do glonego admina. Wczoraj poprosilem pania avatar z ktora jestem o browarka... a ona powiedziala "nie" widzial juz ktos wczesniej tego buga? :)

help!! jak to pobrać :D

Wie ktoś gdzie kupic jajka? :P

Niedługo robię prawo jazdy i szukam teamu do questa ;D ...

Wie ktoś gdzie kupic jajka?

zależy od lokacji :P

Sprzeda mi ktoś swoje konto?

Ktoś w to gra?

Z kad to sciagnac?

Wszyscy w to grają! ;)

Ostatnio odwiedzilem karczme... i mojej postaci urwal sie film :( obudzila sie w domu ktory kupilem za kase wczesniej ;D

Odpowie ktoś z kad to sciagnac?

Wiesz Spawn... To sie zdarza każdemu w grze i to bardzo bardzo często ;D

Yokachi - Poszperaj trochę a znajdziesz jej źródło...

Kurde ile botów w tej grze o lagach to już nie mówię, też je macie?

Jasne :unsure: Ale nie ma co się dziwic w końcu w tą grę gra 6,6 mld ludzi a to nie jest mało ;)

Co do botów to najbardziej wkurzają mnie te siedzące przed sklepem co X-potiony piją codziennie w przeogromnych ilościach ;D

Ja ostatnio biłem moby w Empik Castle. W końcu udało mi się z nich wyciągnąć parę magicznych ksiąg.

PS. Szukam teamu, najlepiej gdzieś zza tej dużej wody na zachodzie, chciałem zaatakować Moskwa Village :D