Co sądzicie o tej technice, o jej wyglądzie? Osobiście nie czytam mangi, ale musiałem to wygooglować i ujrzałem to ;p
Mi się tak średniawo podoba...
Co sądzicie o tej technice, o jej wyglądzie? Osobiście nie czytam mangi, ale musiałem to wygooglować i ujrzałem to ;p
Mi się tak średniawo podoba...
Limitu odkopania nie przekroczyłem, ale czuję się lekko winny więc powiem że dział przeglądam po dłuższej przerwie
A co do tego to średnio mi się podoba, ma do tej całości jeszcze dochodzić ogień na rękach Luffiego (taki sam gdy robił Red Hawka). Dla mnie strasznie dziwna forma wyglądająca jak misz-masz wszystkich zdobytych skilli (może gdyby nie był gruby to wyglądał by bardziej poważnie, prawdopodobnie chodzi o defensywne użycie gumowego balonu na stałe, z tym że nadal może się ruszać i atakować).
A co do tego jak wg. mnie powinien wyglądać gear 4 to pamiętam jak czytałem teorię która powstała gdy geary się dopiero pojawiły a o haki nie było wiadomo. Mianowicie jeśli gear 2 polegał na użyciu krwi, a 3 na użyciu kości, to spodziewano się że 4 będzie polegał na użycu mięśni. Luffy miałby skupiać swoje mięśnie i chyba jednocześnie używać gearu 2, przez co jego ręce zyskiwały właściwości twardej gumy/kauczuku dzięki czemu miał uderzać z ogromną siłą. Cały jego wygląd był bardziej czerwoną wersją gearu 2 i nawet pojawiła się wizualizacja możliwego ataku (Hell pistolet czy coś takiego). Gdy jeszcze nie było haki koncept wydawał się wspaniały, ale teraz jest zbędny. A haki bardzo lubię, zwłaszcza jak 2 oponentów wykonuje ten gest i ich łapki się robią czarne
Co do gearów, oglądałem kolesia na youtube który tworzy różne teorie o one piece i był bardzo bliski zgadnięcia Gear 4, o ile nie zgadł, nie pamiętam. Z tego co pamiętam pisał, że gear 5 będzie opierać się o elektrycznosci i będzie wyglądać podobnie do Afro Luffy (). Moge podać link