Luna Online OBT

Witam

Piszę ten temat aby się zorientować czy ktoś gra, lub przymierza się do rozpoczęcia gry, sam gram od rana mam już 18 lvl, no i czas na krótką przerwę, jeśli ktoś nie jest pewny czy grać czy nie, dodam iż gra nie jest P2W, przynajmniej w moim odczuciu, a jeśli chodzi o populacje, to jestem niezmiernie zaskoczony, ponieważ dwa z trzech channeli non stop jest "busy", a na niektórych spotach stoi nawet po 20 graczy.

Gdyby ktoś się zdecydował na grę, i chciałby przy okazji razem pograć piszcie pod nick: Tazzoo

Wlasnie pobieram. Teraz tez chciałem napisac tego samego posta. Ale lepiej by bylo jak bysmy zaczeli od 1 lvl.

Moj nick Domiq dodajcie do znajomych (elf)

Właśnie pobieram

ok, podawajcie nicki, ja będę grał koło godziny 22/23, to was pododaje, optymalnie będę się z wami kontaktował, jeśli będziecie online, ja pewnie do 2/3 w nocy posiedzę ^^

Strasznie długo się pobiera. Ja też będę gdzieś o 22.

nick Credd, pogram tankiem chyba :):)

Mam problem z grafa , wyglada jak by wszystko bylo na low. Jak sprawdzam na youtube to wszystko wyglada elegancko.

Napisz jaka frakcja .... ( red czy blue ) bo to ważne i na jakim channelu siedzisz

A jak wygląda sama gra? Ktoś grał wcześniej i może napisać plusy i minusy?

A jak wygląda sama gra? Ktoś grał wcześniej i może napisać plusy i minusy?

po 3 godzinach gry ja cos napisze

- sporo ludzi i partówek

- brak lagow / zwiech na złomowym PC

- + lub - ze Coinsy jak i przedmioty automatycznie wpadaja do plecaka

- Postać Majina to mozna z niego zrobic assasina , ma szybki cooldowna skilla / na 1 skillu gralem caly czas -,-"

- troche dziwny Upgrade itemów

- + wiele roznych kombinacji klasowych

- nie wiedzialem pro uber donatorów / takze jest balans miedzy f2p p2w

- na minus to chyba będzie spam Miksturek zycia i many

tyle ode mnie :D

Przepraszam za brak precyzji, gramy w nacji "czerwonej" :)

jak zacząć gre w ogóle, zainstalowałem, nie da się dać start, pisze tylko loading, na closed beta nie miałem problemów- pobrałem klienta jeszcze raz na wszelki wypadek :/

Po prawej stronie lunchera, jest czerwony, pionowy pasek uzdatniania się, chciałbym dodać iż postać która gram nie specjalnie przypadła mi do gustu, a więc pisać kto jeszcze nie zaczął grać, w party myślę że 30 lvl spokojnie damy radę dziś wbić xD

kuźwa nie wpadł bym na to, że tam jest pasek postępu ściągania patcha..:/ dzięki heh

właśnie ściągam te gierce z chęcią się przyłączę

ok, najmocniej przepraszam za brak odzewu w grze ale wypadło mi spotkanie z przyjacielem, tak czy inaczej, dziś zacznę grę na nowej postaci, myślę że koło 30 lvla dobije, jak coś nick: Rollomo

Również zacząłem wczoraj grę i też po stronie czerwonych. Nick: Derpblade - W przyszłości Dark Knight. :D

hmm niby mam 25 lvl ale u niebieskich, może zaczne znowu u czerwonych ;p

hmm niby mam 25 lvl ale u niebieskich, może zaczne znowu u czerwonych ;p

podaj nick