Luna Online OBT

Ok, mamy kanał, każdy zainteresowany niech napiszę do mnie PW to podam wszystkie dane :)

W między czasie podawajcie jakieś pomysły na nazwę gildii ;P Oczywiście bez żadnych JParmi, JD, PolskaCebula itp itd. Coś w miarę normalnego;P

Ja od siebie mogę zaproponować coś w stylu "Revenge" "KoNoHaGaKuRe". Niestety nie mam głowy do nazw gildii :P

Edit: Famka na razie jakaś tam powstała, wbijajcie na ts lub piszcie na grze: Venae

Może Friends4Ever , lub Polish4Ever?

Na ts nie ma hasla - a tam gdzie jest liczba miesjsc jest 0 . troche slaby ten ts

Co do nazwy gildii to może: BandOfTheHowk albo GloriaVictis

Gildia juz jest pisac do Venae jak cos o inva .

Do Domiq też możecie pisać ;P (Tak, dałem Ci Vice-lidera)

Gildia juz jest pisac do Venae  jak cos o inva .

Mozna Sie Podłaczyc ?? ;)

mój nick w grze to ahateon narazie lvl 14 ale ciężko jak po mapie ganiają mnie kolesie z lvl 50 :D

To przełącz się na ch2 lub ch3 tam nie ma PK.

Cześć, też jestem zainteresowany tym średnio starym tytułem który pod wieloma względami przypominał mi flyffa i kiedyś chyba trz grałem na innej wersji/privie... A mianowicie mam takie pytanie, czy ktokolwiek z was miał problem z tym że wywala grę do tzw. Pulpitu przy kliku na create character? i/lub wie jak to rozwiązać.

Poszedł reinstall directu, plików dll gry, ustawianie zgodności i urichamianie jako admin. Win 10 x64. Dzięki za jaką kolwiek pomoc :P

Pobaw się ustawieniami windowed / fullscreen u mnie to pomogło :) . Na windowed za nic w świecie gra nie chciała działać prawidłowo.

Reinstall całej giery i w międzyczasie czyszczenie klucza i rejestru pomogło :P

Witam

Piszę ten temat aby się zorientować czy ktoś gra, lub przymierza się do rozpoczęcia gry, sam gram od rana mam już 18 lvl, no i czas na krótką przerwę, jeśli ktoś nie jest pewny czy grać czy nie, dodam iż gra nie jest P2W, przynajmniej w moim odczuciu, a jeśli chodzi o populacje, to jestem niezmiernie zaskoczony, ponieważ dwa z trzech channeli non stop jest "busy", a na niektórych spotach stoi nawet po 20 graczy.

Gdyby ktoś się zdecydował na grę, i chciałby przy okazji razem pograć piszcie pod nick: Tazzoo