[Luna Online/Play] Poszukuje klanu

Po jakimś czasie wróciłem do gry Luna Play i szukam jakiegoś polskiego klanu na serwerze ECLIPSE

Osobiście radze ci napisać na oficjalnym forum gry, ponieważ nie jest to jakiś szalenie oblegany tytuł i nie sądzę byś tutaj szybko coś znalazł.

A wiec pomogę Ci

http://luna-forum.gpotato.com/

Nie Luna Play, tylko Luna Plus xD Dzisiaj wróciłem do grania w to z moim kolegą, również na serwerze Eclipse, co prawda gildii nie mamy, ale możesz się z nami z'Team'ować, dobrze by było jakbyś miał Skype'a. Razem grałoby się raźniej, daj znać:)

Nie Luna Play, tylko Luna Plus xD Dzisiaj wróciłem do grania w to z moim kolegą, również na serwerze Eclipse, co prawda gildii nie mamy, ale możesz się z nami z'Team'ować, dobrze by było jakbyś miał Skype'a. Razem grałoby się raźniej, daj znać

Elegancko napisz do mnie na GG: 11190773 (Mam Mikrofon, Skype)

Mogę z wami pograć ? :P

Siti, im więcej tym lepiej (Aby bez przesady), jak masz mikro i Skype, to dawaj login, zgadamy się i robimy ekipę :) Stoprocent wysłałem Ci PW z informacjami, nie używam GG więc oboje wyślijcie mi wasze Skype, lub sami mnie dodajcie do znajomych (Napiszcie PW żebym wam dał login w takim wypadku, ale szybciej będzie jak podacie swoje :D) Czekam na odpowiedzi.

Po jakimś czasie wróciłem do gry Luna Play i szukam jakiegoś polskiego klanu na serwerze ECLIPSE