Lunia

Siemka, nie wiedziałem gdzie to dokładniej napisać. Ponieważ jeżeli byłeś graczem Lunia, albo nie byłeś ale chciałbyś spróbować to jest to najnowszy moment. Ponieważ All-m, firma która zajmuje się ów grą zrobiła pierwszy krok w stronę darmowego itemshop'u o którym jest mowa w jednym z newsów. Otóż każdemu który zaloguje się od dnia 14-20 września w dniu 21 września zostaje podarowane 1000 l-coinów(kasy za którą można kupować itemki w itemshopie) Dokładną treść macie tutaj: http://www.facebook.com/notes/lunia/announcement-about-global-free-server-and-free-cash-event/380464185360132

P.S

Nie jest to reklama gry, jako jej stały gracz chciałem tylko poinformować ludzi z forum o takim evencie, ponieważ nie zauważyłem aby któraś z osób robiąca newsy o tym pisała. A jest to okazja która pewnie się powtórzy, ale aż grzech nie skorzystać ^^

Właśnie ściągam grę, przydało by się kilku ludków do grania, bo samemu lipa. Pisać w tym temacie :)

Jbc ja gram, jeżeli macie pytania to kierujcie je. Moje główne postaci mają nicki : KawaiiSakura oraz FTWxRiflexWTF

Ściągam, zobaczymy z czym to się je.

Ja też właśnie pobieram już kiedyś grałem, ale na słabym kompie i były lagi więc zrezygnowałem, ale z chęcią zagram jeszcze raz, czy ktoś może powiedzieć jak tam stoi z zaludnieniem czy są pustki na servie czy też nie, no i jak tam z polakami... ^^ Aha i najważniejsze pytanie czy skoro planują darmowy IS to oznacza, że zaraz zamkną servery, bo jak tak to nie ma sensu grać...

Nie mają planu zaraz zamykać serwerów, wręcz przeciwnie chcą zrobić global serwer i na dodatek miasta(square) mają mieć podobno swoje strefy czasowe, dla koreańców itp. Co do zaludnienia, nie jest źle. Dzięki temu eventowi wróciło trochę graczy. Najwięcej ludzi gra w weekendy.(Wolne od szkoły) A i darmowych postaci jest połowa, ale tym się nie przejmujcie ponieważ po wypłacie możecie sobie kupić jaką postać chcecie za 1 l coin(jak chcecie postać Lime to jej nie kupujcie, jest na nią quest, pytanie o niego na pw )

ja od dzisiaj bede zaczynal grac, jesli ktos chcialby poprzechodzic dungi razem, pw : Astereks

heh, mialem kiedys slima, kozacka postac ;)

A i jeszcze taki "protip" Jak już macie te l coiny to nie szastajcie nimi na lewo i prawo powiem szczerze że corem dla każdej postaci jest pet Valkyrie pod jego specjalność(dex,vit,int) Ponieważ zwiększa wasz dmg z krytyków albo szanse na krytyk co w późniejszym etapie gry na mitologi jest bardzo ważne ^^

Chętnie zagram. Już mam postac klasa Asuna nick AirSoftGirl

Siemka, nie wiedziałem gdzie to dokładniej napisać. Ponieważ jeżeli byłeś graczem Lunia, albo nie byłeś ale chciałbyś spróbować to jest to najnowszy moment. Ponieważ All-m, firma która zajmuje się ów grą zrobiła pierwszy krok w stronę darmowego itemshop'u o którym jest mowa w jednym z newsów. Otóż każdemu który zaloguje się od dnia 14-20 września w dniu 21 września zostaje podarowane 1000 l-coinów(kasy za którą można kupować itemki w itemshopie) Dokładną treść macie tutaj: http://www.facebook.com/notes/lunia/announcement-about-global-free-server-and-free-cash-event/380464185360132

P.S

Nie jest to reklama gry, jako jej stały gracz chciałem tylko poinformować ludzi z forum o takim evencie, ponieważ nie zauważyłem aby któraś z osób robiąca newsy o tym pisała. A jest to okazja która pewnie się powtórzy, ale aż grzech nie skorzystać ^^