Witam, mam taki problem mianowicie od dłuższego czasu nie mogę pozbyć się łupieżu, jeśli ktoś zna jakiś skuteczni sposób ( oprócz szamponów, nie pomagają mi) na pozbycie się go poproszę o kontakt.
Łupież
ogól sie na łyso hihi , Nie wiem idź do dermatologa sam nic nie kombinuj bo będzie gorzej.
Edit: Down byłem szybszy
Utnij sobie głowę XD Nie ma głowy nie ma łupieżu
Nie jest to typowy szampon tylko "lek" nizoral. Nakładasz po zamoczeniu włosów i trzymasz 5 minut po czym zmywasz.
Po 3 zabiegasz łupież możesz mieć najwyżej na tyłku ^^
Pozdrawiam
Dziękuję za sugestie panów powyżej . xD Ten lek mogę spróbować jeśli go dostanę ( ._.) No nic, jeśli nic to nie pomoże to dam znowu znać.
Serio nizoral pomoże na 100% jest to specjalny lek (szampon pewnego rodzaju) dedykowany jako rozpierniczacz łupieżu.
Jest w małych saszetkach, popytaj w aptece.
Pozdrawiam
Jedz 15 cebul dziennie przez 14 dni a potem smaruj sobie glowe i stopy 3 letnia kapusta, rozgnieciona z kiszonymi ogorkami podczas pelni i tak przez kolejne 14 dni, lupiez powinien zniknac
Edit
a poza tym polecam jeszcze 
smaruj glowe bigosem
smaruj głowę smalcem zrobionym z psa pomaga na 100% ^^
Tak na serio to kup sobie szampon z dziegcia (NIE kupuj "Z DZIEGCIEM" tylko "Z DZIEGCIA" - jest spora różnica) + zwykłą odżywkę do włosów. Myjesz włosny szamponem potem używasz odżywkę. 1 tyg i łupieżu nie ma. Ten szampon znajdziesz w aptece lub w sklepie zielarskim (ja mam zielarski w mieście i tam zawsze jest) kosztuje on ~10zł + odżywka różnie. Jeżeli to ci nie pomoże to grzej do dermatologa gdyż może to być łuszczyca (jeżeli są czerwone plamki na skórze głowy) lub uczulenie na coś np czekoladę, potrway pikantne.
Łuszczyca to choroba genetyczna, więc jak ktoś z twojej rodziny ma łuszczyce lepiej się upewnić. Jest to straszna, nieuleczalna choroba(straszna w sensie denerwująca). Ale na początek radze kupić tak jak radzili koledzy wyżej Nizoral, jeżeli to łupież to powinno pomóc
Nie ma to jak pisać o łupieżu na forum o grach mmorpg.
Nie ma to jak pisać o łupieżu na forum o grach mmorpg.
Jak byś nie widział to jest Hydepark czyli miejsce na forum w ktorym rozmawia się o różnych rzeczach nie tylko grach.
Oo masakra świetny temat XDDDD... Nizoral albo Polytar... to samo powie Ci dermatolog.
Podobno woda z octem pomaga
Witam, mam taki problem mianowicie od dłuższego czasu nie mogę pozbyć się łupieżu, jeśli ktoś zna jakiś skuteczni sposób ( oprócz szamponów, nie pomagają mi) na pozbycie się go poproszę o kontakt.