Lux jakie runy

Dziś zamierzam grać Luxem, pierwszy raz nie tankiem, bo jak on jest w grze, to zawsze szoruje twarzą pole gry XD. Tak więc, są jakieś konkretne runy wskazane dla tej postaci? W przypadku Siona, to w atak głownie ładowałem runy, ale w przypadku Luxa nie wiem, jakie runy kupować dla tej postaci. Obecnie posiadam lvl 14.

http://leagueoflegends.pl/forum/showthread.php?tid=9162 tu masz strone

Po pierwsze nie "Luxa" tylko "Lux" bo to przecież dziewczyna jest :lol: .A po drugie czerwone i największe pod penetracje obrony magicznej niebieskie pod mana regen co lvl a żółte co Ci najbardziej odpowiada.

Skorzystam z tego poradnika. Wiesz Lux jako mi nie pasuje do dziewczyny, ale nie mogłem wiedzieć, bo nawet nie przyglądałem się obrazkowi, dopiero spostrzegłem jak dziś, a właściwiej, przed momentem kupiłem XD

Ta chłopak z cyckami :D

@DOWN

Ja przez ten czas gram na komórce :D

Nie wiem, jak Ty, ale ja minimalizuje na czas ładowania gry, bo tak długo się ładuje, że masakra XD

Dziś zamierzam grać Luxem, pierwszy raz nie tankiem, bo jak on jest w grze, to zawsze szoruje twarzą pole gry XD. Tak więc, są jakieś konkretne runy wskazane dla tej postaci? W przypadku Siona, to w atak głownie ładowałem runy, ale w przypadku Luxa nie wiem, jakie runy kupować dla tej postaci. Obecnie posiadam lvl 14.