Luźne CO-OP'owanie

Siema,
Od jakiegoś czasu zaczęliśmy sobie z kolegą ogrywać różne gierki z możliwością co-opu ale z racji iż większość takowych jest dla 4 a nawet więcej graczy to fajnie by było dodać do paczki więcej graczy.

Gierki bardzo luźne, bez spiny, no chyba, że gra wymaga to się pocimy.
Nie robimy speedrunów, lubimy poeksplorować.
Gramy głównie wieczorami, kilka razy w tygodniu jak się uda, ponieważ oboje pracujemy - trochę dziadygi bo mamy troszkę ponad 25 wiosen, więc fajnie jak Ty/Wy będziecie w podobnym wieku, aczkolwiek młodszych też zapraszamy jeśli potraficie sobie na spokojnie poczilować w gierce, płeć też znaczenia nie ma.
Jeżeli jest możliwość to wykupuje i stawiam oficjalny serwer do danej gierki, żeby każdy mógł sobie pograć kiedy ma na to ochotę, jeśli host nie zawsze ma taką możliwość. Czasami sobie zwiększamy raty, aby było po prostu przyjemniej.

Zainteresowani? To walcie na DC: thetausik
Jak będzie więcej chętnych to najwyżej założę mały serwer na DC
A teraz wracam do roboty, siema

O, działa znów to forum cudowne!
No to tak, jako że wiek już taki to skleroza mnie złapała, zapomniałem, że 2 miesiące temu zmieniłem tag na DC, teraz to: thetausik, zaraz tez poprawie na górze!

Btw aktualnie ogrywamy Core Keepera i myślimy nad terraria jako next, ale to kwestia do dogadania

Brak chętnych? Ludzie już w co-opy nie grają czy o co chodzi :thinking:

Tak ludzie grają w gry typu Tarkov , arena Delta etc. W innych grach też masz możliwość gry solo/z kimś więc po co grać i czekac akurat na kogoś :wink: ?

Najbliższe plany to ogranie Portal Knights z dodatkami, więc zapraszamy :wink: Pewnie zaczniemy jutro wieczorem lub w środę.