Hej mmorpgowcy, ostrzegam, nie będzie łatwo, mam trochę skomplikowane wymagania
tl:dr F2P lub B2P, Gra na PC, Gatunek dowolny, Gra ktora nie jest druga pracą, gra z pełnym contentem od razu bez przechodzenia kilkadziesiąt godzin main questa, Może być to jakiś MMOFPS, MMOAction z szybkimi meczami, Moba nie lubię, Fajnie jakby miało żywe community
Długo już w nic nie grałem, Niestety na obecnym etapie nie mogę sobie pozwolić na grę w pełnoprawnego mmorpgka któremu musiałbym poświęcać masę czasu, dlatego szukam czegoś luźnego do pogrania 1-2h albo nawet do pogrania raz na parę dni,
Idealnym rozwiązaniem wydawał by sie tutaj jakiś MMOFPS w stylu Overwatch, Paladins, Battlerite gdzie można wejść pograć krótki mecz albo kilkanaście meczy jak sie ma więcej czasu,
Ale jestem otwarty na każdy rodzaj gry czy to MMORPG, MMO, czy gra z elementami sieciowymi,
Lubie tez schemat privów w takim Lineage 2 lub Tibi gdzie jest wielki grand opening i dość krótki żywot takiego priva gdzie max content i max eq zdobywa sie w 2tyg - 2 miesiące.
Opisze krótko co oczekuje i czego nie oczekuję od takiej gry:
- Nie chce by odblokowanie contentu gry zależało od długiego main questa, nie mam ochoty teraz na spędzanie dni na lataniu od npcta do npcta
- W MMO nie lubię gdy mecze trwają długo tj ponad 25min
- Nie chce by gra była pełna cheaterów, goldsellerów itp, tych nIelegalnych bo mały wbudowany w gre wspomagacz, bot mi nie przeszkadza
- Nie lubie gdy gra narzuca mi czas, lubie sobie sam gospodarować czasem i np w w jeden dzień mam na gre 2 godziny a przez kolejne dni nie mam wcale
- Lubie grindowniki dużo bardziej niż klasyczne daily dungeony, ale z racji braku czasu chyba jednak wolałbym daily dungeon niż godziny ślęczenia na spocie grindując.
*Lubię gdy czat gry jest żywy i pełen shitpostingu - Nie lubie tej mody z mobilniaków : dzienne nagrody, tygodniowe nagrody, otwórz skrzynkę, zakręć kołem fortuny, rzuć kostką, choć zdaje sobie sprawę ze to już coraz bardziej powszechne na naszym rynku mmo