Lvl 50, co dalej, jak sie rozwijać

Witam,

osiągnąłem właśnie lvl 50 postacią i nie wiem co dalej. na ten moment expie jeszcze drzewka skilli aby mieć maksa, ale co potem?

Mój plan wygląda tak:

-Zbieranie skyshardów

-Zbieranie książek,

-Rozwalanie "potworów z góry" czyli takie coś okrągłego co sie pojawia na mapie w określonych miejscach.

(czy ten plan jest w miare dobry czy też kiepski?

Słyszałem tez ze pasuje mieć gildie magów na 10 poziomie, ale jak się ją expi ? questy? czy tylko książki?

Słyszałem ze o set to sie powinienem martwić jak wbije 160cp, ale teraz nie mam dobrych itemków, czy nie będę miał trudności z zdobyciem?

Prosiłbym o pomoc bo nie wiem jak rozwijać moją pierwszą postać

Wyleveluj wszystkie drzewka klasowe, broni i pancerza na maxa, wyleveluj mages guild (książki oraz questy zwykłe i dzienne) i fighters guild, zbieraj punkty umiejętności i rozwiń wszystkie pasywki, które w jakikolwiek sposób wzmacniają cię w walce. Przetestuj wszystkie umiejętności, znajdź własną kombinację zdolności, która najbardziej ci pasuje. Jeżeli cię to wciąga to ogarnij wszystkie questy, bo ESO ma jedne z lepiej wykonanych wśród MMORPG, walcz PvP. Na pewno znajdziesz jeszcze sporo innych zajęć.

Najważniejsze teraz to zdobycie 160 CP expisz normalnie jak lvle bo na 160CP masz najlepsze sety (wyżej niż 160CP nie istnieją), zdecyduj co Ci się bardziej podoba PVE czy PVP, dobrym sposobem na granie poza PVE i PVP jest craft, można nieźle zarobić. PVE masz dungi, triale. Na PVP na ten moment jest po prostu jedna mapa ale z wejściem Morrowinda będą battlegroundy czyli wydaje mi sie, że te na styl WoWa. Z craftu polecam zrobić alchemię ją robi się szybko, jeżeli chodzi o zarobek to Kowalstwo i Skórnictwo :D więc trochę rzeczy do zrobienia jest nawet jeżeli grasz PVE polecam wbić rangę na PVP ponieważ jest tam parę fajnych skilli, co do buildów polecam DeltiasGaming on ma tam kilka buildów może nie będzie to akurat to czego będziesz używał, ale rady można zaczerpnąć

z innej beczki: również dziękuje za odpowiedźi :)

Nikt o tym nie wspomniał :( Karmic konika nie zapominajcie !

Witam,

osiągnąłem właśnie lvl 50 postacią i nie wiem co dalej. na ten moment expie jeszcze drzewka skilli aby mieć maksa, ale co potem?

Mój plan wygląda tak:

-Zbieranie skyshardów

-Zbieranie książek,

-Rozwalanie "potworów z góry" czyli takie coś okrągłego co sie pojawia na mapie w określonych miejscach.

(czy ten plan jest w miare dobry czy też kiepski?

Słyszałem tez ze pasuje mieć gildie magów na 10 poziomie, ale jak się ją expi ? questy? czy tylko książki?

Słyszałem ze o set to sie powinienem martwić jak wbije 160cp, ale teraz nie mam dobrych itemków, czy nie będę miał trudności z zdobyciem?

Prosiłbym o pomoc bo nie wiem jak rozwijać moją pierwszą postać