Co myślicie o tym żeby wprowadziś system lvl na forum np za 50 postów dostajesz 1 lvl
LVL na foum
MASS SPAM - enabled
Ale po co..? Spam i archeologia
Sam możesz sobie level wpisywać w tytule.
Żenada .... poległem po tym jak kotś z "Mądrych" nadał "stałego" "QQi" .... im więcej takich tym ... Ranga "Stałego" będzie adekwatna "Poziomowi" Forum ...
Ja to bym wolał zamiast jakiś lvli to aby wprowadzili po napisaniu np. 100 postów jakąś rangę.Ja jakoś pisałem 2 razy o prośbę z rangą, a nawet mi nie odpisano, tylko revolotio mi napisał, żebym napisał do admina, a ten mnie zignorował.
Nikt cię nie zauważy Doputy, Dopuki nie zaczniesz Czcić swoich cherezii względem pozostałych ... Administracja to Zbiór Nieokrzesanych Wyrostków Uwieńczających swój sukces ... Tandetą tego Portalu ...
To nie ma sensu, zamykam.
@GrucA
Aby zostać stałym bywalcem nie należy się tylko zasłużyć ilością postów. GrucA masz 4 ostrzeżenia, a to już niedobrze odzwierciedla Twoją postawę na forum. Między całą redakcją i stałymi bywalcami od czasu do czasu wybieramy kogoś z pośród wielu na "Stałego Bywalca".
Co myślicie o tym żeby wprowadziś system lvl na forum np za 50 postów dostajesz 1 lvl