Witam, jak szybko lvliwac postać od 33 do 40lv? Mam duży nacisk na czas a chcem zrobić reapera do którego jest potrzebny 40lvl
Lvlowanie 30-40
zapisuj sie na CS i Kumas i kontynuuj story quest
Solowanie BAMów z miksturami (lub czymś w ten deseń) na zwiększenie expa, ale zgaduję, że jesteś jednym z tych, którzy nie mają ani eq do robienia tego, ani nie chcą wydać kasy.
Pozostają Ci tylko questy.
Rób Battlegroundy: CS i Kumasylum, za jeden masz ok. 20mln expa, szybko Ci 40 wejdzie Na 50 mi dawały 2-3 poziomy.
Grind na FireMobach to zdecydowanie najszybszy sposób. Tutaj masz filmik z demonstracją i lokalizacją: https://www.youtube.com/watch?v=ijLQcFyH8x4
Jak masz odpowiedni sprzęt to szukasz misia (elite) po zaatakowaniu, którego pobliskie moby Cię atakują. Rozbijasz spot -> zmieniasz kanał -> rozglądasz się za misiem ->>
Gdzie te batlegroundy znaleźć na 33lvlu ?
Battleground to chodzi o Corsair Stronghold. Można się zapisać od 30 lvl choć osobiście polecam robić 1 win dziennie. Na niskim lvl większość klas jest niemal bezużyteczna co osłabia drużynę i utrudnia wygranie.
W górnym-prawym rogu masz takie ikonki pod radarem, kliknij w dwa skrzyżowane topory i jak wygrasz BG Kumasylum i Corsair's Stronghold to oddajesz Questy w Velice i za jeden masz 20m, a za drugi 50m. Radziłbym jednak wcześniej poczytać z grubsza o co chodzi w nich, bo czasami jak się trafi niezbyt ogarnięta drużyna to możesz i kilka razy z rzędu przegrać(mój rekord to 5 narazie..).
A te qesty sie dostaje automatycznie czy trzeba je gdzieś odebrac?, i ile razy i co ile czasu mozna robić te misje? I ile mniej wiecej czasu trwa taki 1 battleground ?
Automatycznie po wejściu Ci daje, a resetują się codziennie o 2 rano/w nocy. Kumasylum trwa do 15min(jeśli bronisz) lub mniej jeśli zdążycie cukierki szybciej ukraść(jeśli 'atakujesz'). CS ma dwie rundy każda do 15 minut, zależnie jak pójdzie. Średnio 11-13 minut Kumas i ok. 15-20min CS schodzi.
Zanim załapiesz o co chodzi to może zejść i jeśli zależy Ci tylko na 40 to bij BAMy, rób questy, bo nawet 1 osoba może przesądzić o wygranej/przegranej, przede wszystkim słuchaj lidera, no chyba że masz w drużynie Premade'ów to Cię wycarrują ^^
Czyli jak przejdę battlegrounda bez misji to nie dostane expa? Bo za jednego dostalem 1mln a za drugiego 600k expa tylko z misja :/
Za sam udział też dostajesz sporo doświadczenia, tylko że jak wygrasz to idziesz oddać zadanie i otrzymujesz od groma więcej.
Czyli za sam udzial bez misji wbije szybko lub szybciej lvl niż na expie tak? Bo mam juz 36
Fire moby i w 4h wbijasz 32-42
Witam, jak szybko lvliwac postać od 33 do 40lv? Mam duży nacisk na czas a chcem zrobić reapera do którego jest potrzebny 40lvl