M&M Duel of Champions - Kampania

Aktualnie pykam sobie w Duel of Champions. Jestem w kampanii "Żołnierze Wilka" misja "Las Szeptów". Moje pytanie to jakie są w pozostałych misjach nagrody ? W aktualnej jest 2500złota 25pieczęci i 800XP w trzeciej misji pewnie jest tak samo. Ale w 4 jaka jest konkretnie nagroda ? Interesuje mnie liczba pieczęci gdyż nie wiem czy zbierać je jeszcze czy wydać już teraz na pakiet. Liczę na szybką pomoc i dziękuje :)

Mój nick w DoC jak by co: Mihoteo97

zbieraj je do ok. 1000, 1200 i kup mega pake z 10 pakietami

To zależy jaki deck chcesz mieć :). Coś standardowego ? Bieraj mega packa 120 kart za 1000,chcesz sanktuarium lub coś w tym stylu? Zbieraj 1200, a propos użyłeś kodów na free karty i pieczęcie ? :)

a skad te kody wziac?

A3D-WER-Q8E-DF2-E4J Zawiera 3 pakiety posiłków premium (po 12 kart) oraz 10 000 Sztuk złota

TH4NK5FBF4N5 Jedno doładowanie do złota (dziala przez 5 bitew)

M3R1-XMAS-2YOU-FROM-D3VS Dodaje alterantywną kartę obozowisko

5ORRY54TURD4Y Otrzymujemy 1 pakiet posiłków(12 kart) oraz 100 pieczęci

WE-ARE-NO-TROLLS (dodany okazjonalnie przez developerów duela) 1 pakiet posiłków (12 kart)

Dzięki :D

BTW skąd je masz?

A to i ja podziękuje za kodziki :D

Tak używałem ich :) Kupiłem pakiet za 1000pieczęci ale nadal nie wiem jaka jest nagroda za ostatnią misje w 3 kampanii XD

Te kody maja jakis ograniczony czas dzialania?

Mam nadzieje, że nie :P i na to się nie zanosi

To czy orientuje się ktoś jaka jest nagroda w ostatniej misji 3 kampanii,

5000złota 25pieczęci i 2000XP

Mam pytanie jakie pakiety kupować za złoto?

No ja właśnie tez nie wiem na co złoto zbierać a nie chciałbym wydać na coś niepotrzebnego więc mógłby głos zabrać ktoś bardziej doświadczony:)

pakiet posiłków

Najbardziej się opłaca :) A jak chcecie jakiegoś bohatera zgarnąć, to bohaterski pakiet(premium się nie opłaca,oczojebne te karty :v ) I invajcie do znajomyc nick ?TooHipsta ,przydałby mi się aczik za 50 ziomków :D

Dobrze wiedzieć bo chciałam kupić pakiety premium ale widzę że jednak się nie opłaca

Gdyby ktoś potrzebował achivka: Bogurodzica (:

Aktualnie pykam sobie w Duel of Champions. Jestem w kampanii "Żołnierze Wilka" misja "Las Szeptów". Moje pytanie to jakie są w pozostałych misjach nagrody ? W aktualnej jest 2500złota 25pieczęci i 800XP w trzeciej misji pewnie jest tak samo. Ale w 4 jaka jest konkretnie nagroda ? Interesuje mnie liczba pieczęci gdyż nie wiem czy zbierać je jeszcze czy wydać już teraz na pakiet. Liczę na szybką pomoc i dziękuje :)

Mój nick w DoC jak by co: Mihoteo97