Ma ktoś może trial guest do diablo 3?

Ma ktoś może trial guest do diablo 3? Jeżeli tak to proszę podesłać na gg:10378471 bo niewiem czy kupywać diablo 3 - 200zł ;/ .

Fanem nie jestem ale podoba mi się gra , tylko pewnie bym musiał długo poznawać przedmioty itp. ale chcem sobie najpierw na trial zagrać.

Wejdź na reddit. Ja z tamtąd zdobyłem klucz. Czasami ludzie poprostu wrzucają zdjęcie z trzema kodami i kto pierwszy ten lepszy. Może ci się poszczęści.

Nic niema , jak ktoś zechce się podzielić trialem to pisać ;)

Hmmm... to ma ktoś?

Ja mam 2 chetni pisac : 3

Ja poprosze jeden :) , mysle nad zakupem diablo 3 ale sie nie moge zdecydowac bo GW2 tez wychodzi ( mail - horusx99x@gmail.com )

Ja poprosze jeden , mysle nad zakupem diablo 3 ale sie nie moge zdecydowac bo GW2 tez wychodzi ( mail - horusx99x@gmail.com )
jak cos wyslalem ci jednego : D

Nie warto D3 jest:

-Krótkie

-Łatwe(robione z myślą o dzieciakach 12 letnich)

-Inferno nie do ogarnięcia(I akurat ja barbianem jakoś ogarnołem lecz było ciężko)

-Mogą wytąpić problemy z działaniem gry

-Jak dla mnie gra na max 2 tygodnie :)

Lecz warto ją raz przejść,ale wydać tak jak ja 200zł nie było warto,możliwe że coś poprawia w przyszłośći(czyli utrudnią)

A to ja drugi w takim razie poproszę :)

Co to znaczy, że Inferno jest nie do "ogarnięcia"? Że trudno jest go zrozumieć? Jakoś ostatnio weszła moda na "ogarnianie". Ma tak samo dużo znaczeń co słówko "fajne".

Ej no kurde kolega napiał że ma 2 a tu mi chamsko się wpraszają 2 osoby ja też chciałbym wkońcu z takim zamierzeniem tworzyłem temat ...

sz4cik dostal keya jak cos wiec koniec : 3 tematu

Dziękuje użytkownikowi Reaven

Sorry nie zwróciłem uwagi na nicki i myślałem że twórca tematu dostał pierwszy klucz. Pozdrawiam

Nie warto D3 jest:-Krótkie-Łatwe(robione z myślą o dzieciakach 12 letnich)-Inferno nie do ogarnięcia(I akurat ja barbianem jakoś ogarnołem lecz było ciężko)-Mogą wytąpić problemy z działaniem gry-Jak dla mnie gra na max 2 tygodnie Lecz warto ją raz przejść,ale wydać tak jak ja 200zł nie było warto,możliwe że coś poprawia w przyszłośći(czyli utrudnią)

Facet tera to przegiołeś po całej lini i w dodatku sam sie kompromitujesz.

1.Krótkie ? Blizzard bardziej stawiał na multi pozatym masz pare trybów.

2.Łatwe - masz pare trybów.

3.Inferno nie do ogarnięcia to po co piszesz że łatwe ??

4.Problemy z grą - no to chyba norma , ale cały czas poprawiają jak coś znajdą.

5.Bo jak sie gra na grze sciągniętej tylko pod singiel to niema co sie dziwić

Pozdro !

@sz4cik

Daruj już sobie ten OT.

Sprawa rozwiązana. Temat zamykam.

Ma ktoś może trial guest do diablo 3? Jeżeli tak to proszę podesłać na gg:10378471 bo niewiem czy kupywać diablo 3 - 200zł ;/ .