Ma ktoś wolny kod na pełną wersje?

Hej, ostatnio był darmowy weekend BDO i sobie trochę pograłam, niestety trochę krucho u mnie z pieniążkami i nie mogłam kupić.

Słyszałam że jakiś czas temu rozdawali graczom kody na pełną wersję. Z wielką chęcią bym przygarnęła jeden kodzik, jestem w stanie założyć nowe konto aby nabić refflink.

Gdyby ktoś był tak miły to priv :)

Ja również chętnie przygrane taki kodzik :)

aktualnie gram na 7 dniowym tiralu i gra się świetnie

Na reddicie rozdawali klucze więc jak macie zamiar żebrać dalej o te 20 zł to proponuje udać się na reddita

Hej, ostatnio był darmowy weekend BDO i sobie trochę pograłam, niestety trochę krucho u mnie z pieniążkami i nie mogłam kupić.

Słyszałam że jakiś czas temu rozdawali graczom kody na pełną wersję. Z wielką chęcią bym przygarnęła jeden kodzik, jestem w stanie założyć nowe konto aby nabić refflink.

Gdyby ktoś był tak miły to priv  

Moja rada : wbij co najmniej 30 lvl, zrób screena i udaj się na forum black deserta do działu dla nowych graczy i załóż swój temat. Tylko dopilnuj by temat jasno wskazywał że chcesz gift packa a nie oddac go, no i nie bądź chamska a na pewno ktoś się do cb zgłosi. Ludzie tam rozdają to na potęgę, sam tak załatwiałem dla kumpli chyba z 3-4 gift packi :)

Na reddicie rozdawali klucze więc jak macie zamiar żebrać dalej o te 20 zł to proponuje udać się na reddita

Jak w sklepie jest cola 2+2 gratis, to przy kasie też mówisz, że darmowej nie weźmiesz?

Jak w sklepie jest cola 2+2 gratis, to przy kasie też mówisz, że darmowej nie weźmiesz?

Ja się z Tobą nie zgodzę, bo to serio się wielka cebula z tego robi. Jak idę do sklepu, to wydaję przynajmniej te 30 zł na samo żarcie (a chodzę średnio co 2-3 dni). Paczka fajek to ~15 zł, a ludziom szkoda dwóch dych na gierkę. Skoro tak krucho z hajsem, to po co prąd ciągnąć i grać na tym kompie - przecież w oszczędności chyba o to chodzi, nie?

Po prostu dążę do tego, że termin ten jest często nadużywany przez społeczność. Ktoś Ci pisze, że nie ma hajsu, po czym idzie do sklepu po te przysłowiowe "papierosy".

Nie, ale jak już jest taka promocja, to chyba nikt pod sklepem nie podchodzi do Ciebie i nie pyta czy oddasz mu te 2 butelki, bo i tak były darmowe...

Wezmę bo to COLA DLA MNIE którą zakupiłem

Oni zaś żebrają o CZYJEŚ klucze

to tak jakbym wział tą colę 2+2 gratis i podszedł by do mnie jakiś melepeta i powiedział, koleś daj mi te 2 cole co dostałeś gratis po co Ci one, przecież to jest śmieszne a wręcz chore

Jak dla Cb to jest to samo to proponuje udać się razem z tym ziomeczkiem na reddita

Wy wiecie w ogóle jak działa ten system? Osoba, która daje klucz zyskuje unikatowego peta. To nie jest żebranie o sponsoring, obie strony wyciągają z tego korzyści.

Polecam to metode z oficjalnym forum, klucz dostałem w 5 minut :)

Czy zeby dostac gifta to konto musi byc nowe na trialu? Bo kiedys juz wykorzystalem triala, wbilem nawet 56lvl na strikerze i po tym skonczylem gre. Chetnie bym powrocil ale zastanawiam sie czy zeby osoba giftujaca dostala te bonusy to czy musi ona zgiftowac nowe konto czy konto na ktorym trial skonczylsie w lipcu 2017 tez zadziala ?

Czy zeby dostac gifta to konto musi byc nowe na trialu? Bo kiedys juz wykorzystalem triala, wbilem nawet 56lvl na strikerze i po tym skonczylem gre. Chetnie bym powrocil ale zastanawiam sie czy zeby osoba giftujaca dostala te bonusy to czy musi ona zgiftowac nowe konto czy konto na ktorym trial skonczylsie w lipcu 2017 tez zadziala ?

moze byc stare konto - bedziesz musiał wbic tylko 1 lvl ;P By zaliczyło

Jeśli ktoś potrzebuje gift cody to zapraszam na priv. Mam około 4-5 do oddania jeszcze.