Mabinogi [Alexina] Reaktywacja społeczności

Dziś o 19 jest koniec update, który dodaje nowy talent (klasę) No i do tego nowe bonusy świąteczne :D Nic, tylko brać

Zacząłem grać 3 dni temu. Jeśli chcecie dobrą alternatywę do archeage lub macie dość płacenia abonamentu FF14 wpadajcie naprawdę można się dobrze bawić przy tej grze.

parę razy próbowałem grać w mabinogi ale bez polaków odpadłem :) pobiorę dzisiaj to pewnie się spotkamy :)

ok mam tam postać nick: KAZNODZIEJA

nic nie kumam jestem w jakimś mieście

jaka nazwa gildii? lub lidera? może was znajdę

Wejdź do nas na discorda, zawsze mam włączony telefon, więc mogę Ci odpowiedzieć na ewentualne pytania ^^ ewentualnie, możesz dać znać do "Howkeye" bądź "Heksa", oni mają swój świat i siedzą ze sobą ^^

Yo jak cos to chętnie pomogę serwer alexina :) nick HowkEye albo pytac Heksa ona bardziej ogarnia :D

Kolejne eventy - oprócz rozdawania ciekawych itemów, można odrodzić się z specjalnym talentem pomagającym rozwijać trzy drzewka umiejętności, dodatkowo dając dostęp do rzadkich skilli, które są dosyć ciężkie do zdobycia grindując normalnie.

No i jest też nas coraz więcej - w tym nowych graczy, więc jeżeli dalej się zastanawiacie czy rozpocząć swoją przygodę z mabi, to teraz jest idealny moment ^^

Oraz jest double 2 ability points za lvl ;) czyli jeden lvl liczy sie jak dwa dobra opcja by zacząć :D

Ile ludzi gra w Mabi? do nadal mmo czy już bardziej coop ? Jakie są zalety tej gry? czym się ona cechuje? Jak wygląda gameplay ?

Co do populacji - jest dosyć spora, z bardzo fajnym community - jeżeli grałeś w starszą tibie, ragnaroka czy mu online, to na pewno kojarzysz o co mi chodzi. Jeżeli chodzi o rodaków, to aktualnie gra z 15, lecz ciągle na tym pracujemy.

Jest to mmo, nastawione w większości na mniejsze party ( chociaż są i przypadki, gdzie potrzebne jest więcej osób ) Zalety, to ogrom rzeczy do robienia w niej. Możesz być kimś od craftu i z tego żyć, a możesz trzaskać potwory na milion sposobów - to już tylko Twoja decyzja ^^ Musisz obejrzeć sobie jakieś gameplaye, gra ma specyficzny model walki "papier kamień nożyce" który staje się bardziej zaawansowany w end game. Zapraszam na discorda w razie pytań.

Tak jak w temacie, powoli podnosimy naszą społeczność w tej grze, więc chciałbym i was zaprosić do wspólnego grindu, fantastycznej przygody, wieczorach przy procentowym napoju, czy po prostu dobrej zabawy ! Zapraszam też nowych graczy, bo to wy jesteście esencją społeczności w każdej grze, więc potrzebujemy was jak nigdy, jestem gotów sam z wami zacząć od początku grając altem - a jako że mabi jest dosyć specyficzną grą, gdzie można robić multum rzeczy, to każdy znajdzie coś dla siebie :P

Kogo szukamy? szukamy kompletnie wszystkich - jeżeli chcesz być kowalem, rybakiem, magiem, strzelcem, czy nawet gościem wyzywającym moją matkę - Powitamy Cię w naszych stronach :D

Korzystamy z discorda, jest to dosyć wygodny komunikator przystosowany do prowadzenia grupowego czatu i przy okazji rozmowy głosowej, no i to będzie nasze miejsce spotkań. Nie ważne czy masz mikrofon czy nie, możesz równie dobrze wchodzić do nas z telefonu skrobać o pomoc, czy wyżej wyzywane bluzgi do mnie :D Tak więc tutaj macie namiar na nas:

Discord : http://discord.gg/bHUNsUa

No to co, widzimy się w grze/na discordzie ! (również mogę odpowiadać na pytania tutaj i na pw)