Mabinogi - Ekipa do grania ( Serwer Aliexina )

Ja zaczynam od 0 i szukam graczy do wspólnej gry. Ktoś chętny ??

Ja właśnie sciągam, ale BD grał pierwszy raz, po za tym nie mogę Ci zagwarantować że pogram dłużej niż jeden dzień, być możę nie wciągnie mnie to... ;D

Mi się teraz grać nie chce. Ale jak chcecie eq to możemy polatać po tym evencie(Glory sword,trinity staff i pełno łuków i zielonych ciuszków nawiązujących do Irlandzkiego świeta do zdobycia) Ja tam dla ciuszków chcę bo używam innej broni :D

A potem jak ceny znowu pójdą w górę to sobie śmieci sprzedam i znowu kupię coś fajnego

Hm też bym chętnie spróbował, aktualnie szukam mmo a te zwykłe mnie znudziły już ;c Mabinogi wydaje się być takie inne ; D

Siemanko, tak jak w temacie szukam ludzi do grania w Mabinogi ( Us bo EU padło ). Po dłuuuuugim poszukiwaniu ciekawego mmorpg natrafiłem na mabinogi i już zostanę przy nim na dłużej, dlatego też szukam ludzi do grania. Dlaczego akurat ta gra ? Po próbach w wielu grach, clonach Wowa myślałem, że nie znajdę już nic ciekawego a tu proszę Mabinogi :D

Krótko o grze :

Mabinogi jest to gra w klimatach mangi, anime ( coś w ten deseń nie odróżniam ich ) z ogromną ilością rzeczy do robienia, bardzo ciekawy system walki wymuszający myślenie i przewidywanie ruchów przeciwnika, brak z góry ustalonych klas, skille które się trenuje, totalna swoboda jeśli chodzi o wybór umiejętności ( możemy naparzać magią w płycie :D ) oprócz tego mounty, pety, własny dom, jak i dość rozbudowany crafting.

Grę wyróżńia przede wszystkim sama rozgrywka, i naprawdę mnogość możliwości ( podbieranie jajek kurom etc. itp. ) No i ma swój klimat po prostu co tu dużo mówić. Jeśli chodzi o graczy to jest ich całkiem sporo, a ponieważ jest sporo opcji zmian wyglądu postaci, od koloru szat po kolor broni i tak dalej, ciężko spotkać swojego klona ( Właściwie jest to praktycznie niemożliwie :D ) Co do samej rozgrywki : Najlepszej przekonać się samemu, ciężko to opisać bo jest...nietypowa :) Występuje pvp duele, gildie ( tu nazwane rodzinami ) i wiele innego stuffu. A i zapomniałbym, w grze można komponować własne utwory muzyczne na różnorakie utwory muzyczne ( poważnie ! :D Wpiszcze sobie w youtube mabinogi music )

Także jeśli są chętni do wspólnej gry to piszcie do mnie, dopiero zaczynam grę więc pewnie sporo nie pomogę ale zawsze to przyjemniej grać razem co nie ? A jeśli są już jakieś osoby, które grają to niech też piszą. Do zobaczenia w grze !:)