Mabinogi - Ekipa do grania ( Serwer Aliexina )

Siemanko, tak jak w temacie szukam ludzi do grania w Mabinogi ( Us bo EU padło ). Po dłuuuuugim poszukiwaniu ciekawego mmorpg natrafiłem na mabinogi i już zostanę przy nim na dłużej, dlatego też szukam ludzi do grania. Dlaczego akurat ta gra ? Po próbach w wielu grach, clonach Wowa myślałem, że nie znajdę już nic ciekawego a tu proszę Mabinogi :D

Krótko o grze :

Mabinogi jest to gra w klimatach mangi, anime ( coś w ten deseń nie odróżniam ich ) z ogromną ilością rzeczy do robienia, bardzo ciekawy system walki wymuszający myślenie i przewidywanie ruchów przeciwnika, brak z góry ustalonych klas, skille które się trenuje, totalna swoboda jeśli chodzi o wybór umiejętności ( możemy naparzać magią w płycie :D ) oprócz tego mounty, pety, własny dom, jak i dość rozbudowany crafting.

Grę wyróżńia przede wszystkim sama rozgrywka, i naprawdę mnogość możliwości ( podbieranie jajek kurom etc. itp. ) No i ma swój klimat po prostu co tu dużo mówić. Jeśli chodzi o graczy to jest ich całkiem sporo, a ponieważ jest sporo opcji zmian wyglądu postaci, od koloru szat po kolor broni i tak dalej, ciężko spotkać swojego klona ( Właściwie jest to praktycznie niemożliwie :D ) Co do samej rozgrywki : Najlepszej przekonać się samemu, ciężko to opisać bo jest...nietypowa :) Występuje pvp duele, gildie ( tu nazwane rodzinami ) i wiele innego stuffu. A i zapomniałbym, w grze można komponować własne utwory muzyczne na różnorakie utwory muzyczne ( poważnie ! :D Wpiszcze sobie w youtube mabinogi music )

Także jeśli są chętni do wspólnej gry to piszcie do mnie, dopiero zaczynam grę więc pewnie sporo nie pomogę ale zawsze to przyjemniej grać razem co nie ? A jeśli są już jakieś osoby, które grają to niech też piszą. Do zobaczenia w grze !:)

Po prostu dołącz do gildii European - pełno polaków z doświadczeniem w tej grze + ja.

Wszyscy chętni do pomocy + Gra tu dużo osób z forum(jakieś 3-4)

Też się z chęcią dołączę :) jak się z wami skontaktować ? Słyszałem , że są mocne lagi to prawda?

Omega, to napisz do nas notkę czy coś, napisałem i dodałem Cię w grze. Nick omega ? A SueSoi, podaj też swój nick to coś pokombinujemy razem :D

Na razie ściągam :) ale nick będę miał prawdopodobnie Ehru

Jaki Serwer?

Omega tutaj doświadczony, ja też czasem (co prawda teraz rzadziej) pykam dla relaksu. Nie wiem jak ma się sytuacja z innymi osobami z forum.

Nick Qerto - ale aktualnie zbankrutowałem i staram się na eq zarobić

Ja też w to gram dodajcie mnie Kresher2044

Czy takie falowanie , jakby poruszanie się freezowanie podłoża przy poruszaniu się postacią jest normalne ?

Co najciekawsze , gdy nagrałem to frapsem to na filmiku takiego czegoś nie ma . Proszę o pomoc.

Ehru i Fuglik się zaaklimatyzowali w europejskiej gildii(dobrze, że znają angielski bo bez tego by nie przyjęli) :D

A jakże, a falowanie też mam. Także ludziska wpadać, jak zobaczyłem ilość możliwości w tej grze, to mi szczena opadła ;o

^^ jestem ciekaw od czego to falowanie, chyba dlatego ze nie ma w opcjach synchronizacji pionowej.

Ma gra swoje lata więc pewnie niezbyt idealnie prosperuje na nowszych systemach.

Dobra poinformuję tu.

FIX w sprawie lagów/cofek serwera został wgrany i już ich nie ma - teraz każdy lag to wasza wina ;)

Hmmm w sumie od dłuższego czasu myślałem nad Mabinogi i widzę że dość dużo osób gra. Teraz pytanie do was czy posiadacie TSa żeby wspólnie pogadać, pograć ?

Sciągam, i zaraz zaczynam grać.

Powiedzcie mi jeszcze co tak na prawdę oferuje mabinogi?

Można grać na gitarze?

Można robić takieś wyprawy handlowe(tak jak w silkroadzie?)

Wojny guildi, jakieś bitwy?

Sciągam, i zaraz zaczynam grać.Powiedzcie mi jeszcze co tak na prawdę oferuje mabinogi?Można grać na gitarze?Można robić takieś wyprawy handlowe(tak jak w silkroadzie?)Wojny guildi, jakieś bitwy?

Można. No, tylko możesz mieć problem z gitarą, ale znajdziesz wiele zamiennych instrumentów. Gra jest tytułem raczej popychającym graczy w stronę socjalnych interakcji z innymi ludźmi, a przynajmniej była - misje fabularne wymagały kilku ludzi do wejścia z czego każdy odgrywał jakąś rolę, teraz AI przejmuje kontrolę nad brakującymi graczami. A co do fabuły - jedyne MMO w którym wałkowałem z przyjemnością kilka razy te same generacje, te same wydarzenia. Naprawdę, nie warto pomijać cutscenes i warto czytać dialogi.

Możecie mnie zaprosić na wypad w jakimś dungeonie int czy adv, lub coś w ten deseń. Nick to Aurustius

No to dziś wieczorem spamujesz ze mną scc adv bo będzie reborn i chcę znowu wbić +80 szybko

Gra ktoś jeszcze w mabi ? ;3 Kocham tą gierke

Ta. Jakieś +/- 100k graczy, a co?