Siemanko, tak jak w temacie szukam ludzi do grania w Mabinogi ( Us bo EU padło ). Po dłuuuuugim poszukiwaniu ciekawego mmorpg natrafiłem na mabinogi i już zostanę przy nim na dłużej, dlatego też szukam ludzi do grania. Dlaczego akurat ta gra ? Po próbach w wielu grach, clonach Wowa myślałem, że nie znajdę już nic ciekawego a tu proszę Mabinogi
Krótko o grze :
Mabinogi jest to gra w klimatach mangi, anime ( coś w ten deseń nie odróżniam ich ) z ogromną ilością rzeczy do robienia, bardzo ciekawy system walki wymuszający myślenie i przewidywanie ruchów przeciwnika, brak z góry ustalonych klas, skille które się trenuje, totalna swoboda jeśli chodzi o wybór umiejętności ( możemy naparzać magią w płycie ) oprócz tego mounty, pety, własny dom, jak i dość rozbudowany crafting.
Grę wyróżńia przede wszystkim sama rozgrywka, i naprawdę mnogość możliwości ( podbieranie jajek kurom etc. itp. ) No i ma swój klimat po prostu co tu dużo mówić. Jeśli chodzi o graczy to jest ich całkiem sporo, a ponieważ jest sporo opcji zmian wyglądu postaci, od koloru szat po kolor broni i tak dalej, ciężko spotkać swojego klona ( Właściwie jest to praktycznie niemożliwie ) Co do samej rozgrywki : Najlepszej przekonać się samemu, ciężko to opisać bo jest...nietypowa
Występuje pvp duele, gildie ( tu nazwane rodzinami ) i wiele innego stuffu. A i zapomniałbym, w grze można komponować własne utwory muzyczne na różnorakie utwory muzyczne ( poważnie !
Wpiszcze sobie w youtube mabinogi music )
Także jeśli są chętni do wspólnej gry to piszcie do mnie, dopiero zaczynam grę więc pewnie sporo nie pomogę ale zawsze to przyjemniej grać razem co nie ? A jeśli są już jakieś osoby, które grają to niech też piszą. Do zobaczenia w grze !