Witam wszystkich.
Chciałbym się zapytać, na którym serwerze znajduje się znaczna większość naszych rodaków? Posiadacie jakąś gildie/legion/klan/etc.?
Mabinogi - gdzie grać
Alexina, ogólnie wszyscy tam grają Mam gildię ale nie Polską, nie zajmuje się rekrutacją do niej. Nie znajdziesz tu zbyt wielu polaków, więc nawet nie szukaj polskiej gildii, gra jest zbyt trudna dla większości ludzi, przez co wielu polaków z niej rezygnuje i wraca do tych znanych tytułów
Istnieje Polska gildia. Lecz po szczegóły wybierz sie na mabinogi,pl. Ja gram na Ruairi od 2 lat wiec nie wiem jaka jest sytuacja polakow. Aczkolwiek mam paru z nich we friend liscie i sa dosc aktywni.
Żeby nie zakładać nowego tematu,jak stoi populacja ? Spotkamy osoby czy serwery świecą pustkami ?
Stary, na Alexinie nie ważne jaki masz komputer, w głównym mieście (Dunbarton) będziesz potrzebował kilkunastu sekund, żeby wreszcie móc coś zrobić (Głównie przez dziwną optymalizację gry, ale chodzi ogólnie o cholernie duża ilóść osób ). Na party do instancji/shadow misji itp. nigdy nie będziesz długo czekał.
Super. Teraz z 4 mam 2 do wyboru. Dzięki za info.
Witam wszystkich.
Chciałbym się zapytać, na którym serwerze znajduje się znaczna większość naszych rodaków? Posiadacie jakąś gildie/legion/klan/etc.?