Mabinogi Heroes czyli problem z dużym Latency

Tak jak w temacie... Czy wy też macie bardzo duże pingi gdy wchodzicie do kogoś na statek ?;> jeśli nie to czy wiecie może co jest tego przyczyna ...-.-'

@ I jeszcze jedno pytanko.. czy jest jakiś sposób na zangielszczenie Market Place ?

Co do zangielszczenia to nie wiem, ale ping też mam spory, bynajmniej do stary dungu, potem jest już lepiej.

Gram z chłopakami i mamy 0 lagów :) jeżeli masz router to proponuje go zresetować całkowicie no i oczywiście wyłączyć wszystkie zapory firewall,anty viry itd

Uliquiorra a na jakim serwie gracie ? może bym się do was dołączył..

Ja też z chęcią dołączę do gry.

Co od pingu to też zależy czy grasz z chiniolami.Ja jak sam gram to mam 0 lagów , a ostatnio próbowałem grać z chińczykami to miałem takie ostre lagi , że grać się nie dało ;p.

Co do zaanglielszczenia to nie wiem.Ale kravel coś pisał w innym temacie mianowicie

Napisałeś wtedy tak :

Ja gram na 2 servie w 1 kolumnie "Kravel" zangielszczenie działa więc trochę program, więc jak coś to piszcie w grze.

Skoro masz zaanglielszczenie to się podziel :D.

Uliquiorra a na jakim serwie gracie ? może bym się do was dołączył..

3 Kolumna 2 server

Gruca http://majk.tczew.net.pl/CN-EN_patch.7z oto zangielszczenie:). Wklejasz tam gdzie jest plik launcher.exe

"w moim przypadku ścieżka wygląda tak: C:\Program Files (x86)\Tiancity\Heroes-CN\zh-CN".

Nie chodziło mi o całkowite zangielszczenie... Tylko o zangielszczenie Market Place.. : / Seigi już dawno powiedział mi że nie jest to możliwe bo skrypt MP jest na bazie XML'a i pobierany jest bezpośrednio z serwera a nie z Klienta ..:c

Ja jak grałem na US, to też miałem wielkie lagi, jak serwer hostował Amerykanin, więc problem pewnie polega na tym, że jak Chińczyk hostuje grę, to są lagi.

Hmmm od kiedy gram na NA (będzie gdzieś z pół roku z przerwami) gdy wbijam w PT do jakiegoś Amerykańca nigdy nie mam lagów.. Z resztą oni też nie mają lagów w moim PT..

A co do lagów na CN to już stara historia .. odpuściłem grę z Chinolami .. Adminie, Modzie lub inna władzo nadrzędna, jeśli chcesz możesz zamknąć temat..

Tak jak w temacie... Czy wy też macie bardzo duże pingi gdy wchodzicie do kogoś na statek ?;> jeśli nie to czy wiecie może co jest tego przyczyna ...-.-'

@ I jeszcze jedno pytanko.. czy jest jakiś sposób na zangielszczenie Market Place ?