Mabinogi: Heroes prośba o poradnik rejstracji

Tak jak w temacie, jeśli ktoś z was posiada poradnik z rejstracją krok po kroku prosił bym o pomoc.

Tylko to jest jedyna opcja pomocy jaką udało mi się znaleźć:

Dzięki, ale potrzebny mi jest poradnik jak zarejstrować sie na Koreańskiej stronie Nexonu ... : / z Japońskim jeszcze dał bym rade ale Koreański odpada ...*.*

Nie ma sensu zakładać sobie konta, chyba że chcesz pograć na Test Serwerze, to ok, bo tam możesz pograć bez aktywacji konta, ale jak chcesz na oficjalnym Premiere/Xtreme to musisz aktywować konto kodem, który np. otrzymujesz smsem, a to może tylko zrobić ktoś z KR :)

Same konto b. łatwo założyć, ewentualnie możesz zakupić sobie już aktywowane konto ;)

p.s. Aby pograć to musisz mieć koreański VPN, albo solidne proxy, aby się wbić na serwer (na test serwer trzeba zastosować pewien myk jeszcze, ale to już szczegóły ^,^).

ehhh .. dzięki wielkie.. ostudziłeś mój zapał :c czyli muszę czekać na Euro Bete Vindi : /

Why?

Zawsze możesz pograć na serwerze NA, ostatecznie na CN.

A test serwer KR jest bardzo fajny jeśli chcesz pograć sam lub z mała grupką znajomych xD, bo masz z cash shopu itemki za free, więc grasz ile chcesz bo kupujesz ile chcesz platinium tokenów, a jak zginiesz w misji to masz goddessy, ale wtedy robi się taki single player, bo za dużo ludzi to na tym serwerze nie ma :P

Tak jak w temacie, jeśli ktoś z was posiada poradnik z rejstracją krok po kroku prosił bym o pomoc.