Tak jak w temacie, jeśli ktoś z was posiada poradnik z rejstracją krok po kroku prosił bym o pomoc.
Mabinogi: Heroes prośba o poradnik rejstracji
Tylko to jest jedyna opcja pomocy jaką udało mi się znaleźć:
Dzięki, ale potrzebny mi jest poradnik jak zarejstrować sie na Koreańskiej stronie Nexonu ... : / z Japońskim jeszcze dał bym rade ale Koreański odpada ...*.*
Nie ma sensu zakładać sobie konta, chyba że chcesz pograć na Test Serwerze, to ok, bo tam możesz pograć bez aktywacji konta, ale jak chcesz na oficjalnym Premiere/Xtreme to musisz aktywować konto kodem, który np. otrzymujesz smsem, a to może tylko zrobić ktoś z KR
Same konto b. łatwo założyć, ewentualnie możesz zakupić sobie już aktywowane konto
p.s. Aby pograć to musisz mieć koreański VPN, albo solidne proxy, aby się wbić na serwer (na test serwer trzeba zastosować pewien myk jeszcze, ale to już szczegóły ^,^).
ehhh .. dzięki wielkie.. ostudziłeś mój zapał :c czyli muszę czekać na Euro Bete Vindi : /
Why?
Zawsze możesz pograć na serwerze NA, ostatecznie na CN.
A test serwer KR jest bardzo fajny jeśli chcesz pograć sam lub z mała grupką znajomych xD, bo masz z cash shopu itemki za free, więc grasz ile chcesz bo kupujesz ile chcesz platinium tokenów, a jak zginiesz w misji to masz goddessy, ale wtedy robi się taki single player, bo za dużo ludzi to na tym serwerze nie ma
Tak jak w temacie, jeśli ktoś z was posiada poradnik z rejstracją krok po kroku prosił bym o pomoc.