Mabinogi Heroes

Mam problem w launcheze kiedy odpalam gre wybieram serwer akceptuje i wyskakuje mi kolejne okno tam sa 2 czerwone przyciski jeden duzy okragly jeden kwadratowy i wyskakuja krzaczki przyduszam cos i nic probuje znowu to samo. Proszę o pomoc.

Jak już wybierzesz serwer po włączeniu klienta to musisz się zalogować: wpisujesz po lewej na dole login i hasło i guzik obok klikasz. Potem dopiero ten duży czerwony włącza grę.

heh wielkie dzięki tak to zrobione jest ze nawet tego nie zauwazylem jakbym wiedzial czy da sie tu dawac plusy czy cos to bym dal

pozatym na jakim serwerze gra najwiecej polakow ?

Nieno wkurzyć się można kurde gdy odpalam to mi wyskakuje Launcher Error i pod spodem są jakieś krzaczki i pisze HackSheild . Próbowałem wszystkiego skanowałem kompa i nic nawet formata robiłem i nic ehh wie ktoś o co biega ?? bo mnie już ręce opadają

mam tu zangielszczenie jakby ktoś chciał xD:

Znalazłem zangielszczenie! http://majk.tczew.net.pl/CN-EN_patch.7z
Axen97

Czy aby te zangielszczenie na pewno działało? I gdzie je wkleić jeśli tak?

Pobrałem, zanim wypakowałem zobaczyłem że są tam dwa pliki tekstowe o rozmiarze 12mb, przy czym archiwum to 800kb.

Fake albo coś się komuś nieudało.

Zangielszczenie działa świetnie. Musisz wkleić folder resource do głównego folderu gry.

ma to wyglądać np tak:"D:\Gry\Heroes-CN\zh-CN\resource\localized_text\chinese\"

Dzięki wielkie. Działa świetnie (prawie, bo jak dostaje questy to mam kwadraty zamiast krzaczków). A obawiałem się że to fake i wirus jakiś choć skanowanie nie wykryło nic.

@Questy z kwadratami to tylko eventy

Mówiłem, aby nigdzie nie wrzucać mojej łatki ;P

Ale nvm, co do kwadratów to jak wspominałem na innym forum, są to głównie questy typowe dla serwera CN, więc nie będą przetłumaczone na angielski, bo na NA ich nie było.

Natomiast, co do interfejsu to tylko braki są w czacie, bo NA nie wprowadził tego jeszcze (blok, emotki itp), ale to można łatwo poprawić.

Ogólnie nie polecam serwera CN, ale jak komuś ciężko ściągnąć proxycapa 3.0-3.15 lub 4.05 x64bit i poszukać jakiegoś dobrego proxy HTTPS, to mogę życzyć tylko miłej gry na CN (lagi, gorszy drop-więcej grindowania, xtreme mode, chiński język, tokeny=limit gry, itd.);P

Seigi, mam pytanie: ty niby grasz na proxach https? Bo z tego co wiem to powinno używać się socks5, które zazwyczaj mają delay 1000+ i często się wyłączają, jak to w końcu jest?

Na HTTPS możesz normalnie grać, miałem nawet szczęście i znalazłem takie co nadal mi działa, a używam je od listopada 2010 ;)

HTTPS używam do większości gier jakie gram, zwłaszcza gier koreańskich tj. Mabinogi Heroes, Rusty Hearts, Tera itp, bo są przeważnie bardziej stabilne i nie padają jak socks 4/5 (głównie te z portem 27977), ale to nie znaczy, że są złe ;)

Jedyne jakie nie działają to HTTP ( bez "S" na końcu, bo nie obsługują SSL, więc nie działają z proxycapem/proxifierem itp).

W vindictusa już nie gram, od marca, a jak chciałem wrócić to skopali coś mi z kontem ;p, więc czekam na odpowiedź od nich, ale chyba zacznę od nowa sobie na nowym acc (zawsze mogę przyśpieszyć levelowanie 1hit killem ;P), chociaż 26 lipca startuje DN od Nexona, więc chyba w to pogram, a 27 Rusty Hearts ale od pwe ;s.

p.s. Ceries na Twoim miejscu trzymałbym się Nexona NA niż CN, ale to już twoja decyzja.

Mam problem w launcheze kiedy odpalam gre wybieram serwer akceptuje i wyskakuje mi kolejne okno tam sa 2 czerwone przyciski jeden duzy okragly jeden kwadratowy i wyskakuja krzaczki przyduszam cos i nic probuje znowu to samo. Proszę o pomoc.