Madnes Lineage 2 .eu

Witam I zapraszam wszystkich chętnych do przyłączenia się do grupy madness gwarantujemy dobra zabawę . party itp na nowo powstającym europejskim serwerze lineage 2 innova

więcej informacji na Team speak 3 : 178.33.48.112:9999

swoje podania proszę składać na stronie w dziale rekrutacja http://madness-l2.ssl2.pl/

" Nasza grupa liczy już około 100+ ludzi "

Zmiana planów gramy na serwerze nc softu z powodu wprowadzenia przez innove systemu premium który ułatwia grę chętnych zapraszam do składania podań na naszym forum http://madness-l2.ssl2.pl/index.php

warn_ico.png
Za dp. - Dzz

Mamy nawet wlasny kanal na ktorym bedziemy stremowac Sige Raidy itp... na razie wersja pokazowa zapraszamy do ogladania.

STREAM

Pomoc dla Ren'a. Gdyby ktoś będzie zainteresowany to klan będzie grał na serwerze: Magmeld

serwer nosi nazwe: Magmeld, który wystartował wczoraj (01.12.2011)

Kiedyś grałem w lineage 2 jak byłem młody i to na prywatnym. Czy mam jakieś szanse na dostanie się do klanu???

Jak coś to wbije na ts'a dziś;d

Nie mam doświadczenia w Lineage 2.Ale w MMO gram ponad 3 lata i chciałbym się do was załapać.

Każdy ma szanse, składajcie podanie na forum.

Ja będę zaczynał przygodę z MMO i się dostałem.

ale nie polecam gry na serwerach NCsoftu,

po 1 to ping

po 2 to eventy będą na czas Amerykański czyli u nas około 2-5 na zegarze.

A na innovie wprowadzili to premium ale i tak kiedyś się to będzie używać przez gildie.

ale nie polecam gry na serwerach NCsoftu,po 1 to ping

Tu masz racje ale sadze ze NCosft poradzi sobie z tym problem jak np dzisiaj kolo 4 zniknely moby i npc spora liczba osob wyszla i morzna byla grac ;) A tak na serio to podejrzewam ze widzac zainteresowanie nie tylko z US ale tez EU wprowadzi kolejne Serwery zeby usprawnic gre. Dotego jest to dopiero 2 dzien nowego servera z czasem czesc ludzi odejdzie na nasza korzysc ;>

po 2 to eventy będą na czas Amerykański czyli u nas około 2-5 na zegarze.

Dla mnie to plus xD w dzien mam uczelnie wiec w nocy moge no-lifowac.

A na innovie wprowadzili to premium ale i tak kiedyś się to będzie używać przez gildie.

Hm... no dobra w gildi moze z 5-10 osob wykupi premium ale co z reszta? Wiem ze moze to skutecznie odstraszyc graczy.

Tu masz racje ale sadze ze NCosft poradzi sobie z tym problem jak np dzisiaj kolo 4 zniknely moby i npc spora liczba osob wyszla i morzna byla grac A tak na serio to podejrzewam ze widzac zainteresowanie nie tylko z US ale tez EU wprowadzi kolejne Serwery zeby usprawnic gre. Dotego jest to dopiero 2 dzien nowego servera z czasem czesc ludzi odejdzie na nasza korzysc ;>Dla mnie to plus xD w dzien mam uczelnie wiec w nocy moge no-lifowac.Hm... no dobra w gildi moze z 5-10 osob wykupi premium ale co z reszta? Wiem ze moze to skutecznie odstraszyc graczy.

jak bedzie ksoztowalo z 20 zl...to co za problem

Dla mnie zaden ale ja nie mowie w imieniu wszystkich ;)

jak bedzie ksoztowalo z 20 zl...to co za problem

Lol, taki problem, że to przecież darmowa wersja, a nie zmiana kosztów abonamentu.

Naprawde jak to czytam to czasami mysle ze to forum przyciaga same zombie a co za roznica skoro duble exp w inovie nazywa sie premuimu acount a w ncsoft to jest pot / runka na exp? Bo was nie trybie totalnie macie to samo pod inna nazwa tylko ... dostep do dungu ktory daje tylke exp i mozna zrobic go bez premki tez ^^ co tam jeszcze bylo w premium a dualbox ( standard kto na oficialu tego nie uzywal ? ) wiec powiedzcie mi co tak naprawde daje ten wyslalowiony premium ?? ... bo nie widze nic Totalnie NIC czego nie ma ncsoft ( poza tym nic nie znaczacym dla rozgrywki dungiem i dual boxem ) ... a co ma ncsoft juz pisze bles packi dajace weapony R grade oraz enchanty do nich inova tego nie posiada mozna kupic tylko scrole zwiekszajace szanse na enchant o 15% ( nie mozna kupic zadnych itemow R grade jak to ma miesjce w IS ncosftu ) wiec wymienci mi naprawde jeden item ktory wplynie w jakis sposob na rozgrywke oprocz szybszego exp inovie ktorej nie ma w ncsoft?

Odświeżam temat i zapraszam do gildii, cały czas się rozwijamy!

No to życzę tylko powodzenia na amerykańskiej wersji, Ncsoft i jego item shop...

w itm shopie na ncsoft nic niema dosłowni i masz dostęp do każdej lokacji a na innovej bez premium nie masz dostępu do all po 2 wole ludzi piszących po angielsku niż po rosyjsku na serwerze

Premka nie daje dostępu do lokacji tylko dbl exp, a EU serwer nie jest dla Rosji, Rosja ma block ip.

w itm shopie na ncsoft nic niema dosłowni i masz dostęp do każdej lokacji a na innovej bez premium nie masz dostępu do all po 2 wole ludzi piszących po angielsku niż po rosyjsku na serwerze

I . Jezyk uzywany na czacie ogolnym to ENG ...

II . Ekh oto co daje premka dokaldnie i nic wiecej czy mniej

1. Duble Exp

2. Vitality point bonus

3. Instancja kamaleak ( na exp + pierdolowate itemki )

4. Dual Box

5. Brak kolejki na serwer

To wszystko i nic wiecej . Nie wiem skad wy to wymysliliscie o mapach .... no ale nvm kazdy gra gdzie chce ^^

Odświeżam temat zapraszamy nadal ludzi! rekrutacja od 70 poziomu na forum, ts3 wymagany.

Gildia ma już 6 level oraz 66 aktywnych członków!