Głosuje na JuniorA
Mafia 2.0 - Gra
Witam panowie sorki za spoznienie i oddaje swoj glos na Juniora
Kurde.. Przeczytalibyście jeden post i byście wiedzieli, że
Głos na lincz oddajemy pogrubiając nick osoby, na którą głosujemy. eg: głosuje na Stefana.
Głos na Burmistrza oddajemy pogubiając nick osoby, na którą głosujemy, i kolorując na czerwono. eg: głosuje na Stefana. *Nie można głosować na siebie.
Ja oddaję swój głos na Komuszona. Jego wypowiedź wydała mi się podejrzana :/
A co do burmistrza, to moim zdaniem najlepszym burmistrzem był by dla nas JunioR.
Głosuję na Junior'a
Muszę kończyć. Głos na Komuszona
Ludzie myślcie nie glosujcie tak szybko lepiej sie zastanowic!!!
No tak zagłosujcie na JunioRa, a później dziwicie się, że nie macie na chleb.
Ludzie myślcie nie glosujcie tak szybko lepiej sie zastanowic!!!
W każdej chwili można zmienić głos.
Myślę, że Bullet coś ukrywa.
Siema ja dzisiaj nie glosuje. Do jutro wszystkim idę na libacje:)
Sokyre ja również myślę, że Bullet coś ukrywa, więc mój głoś oddaje na niego.
A teraz żegnam wszystkich do jutra (o ile dożyje)
Oddaję swój głos na Komuszona
Oddaje głos na Bullet'a od razu na mnie zagłosował bez niczego.Dziwne....
Hmmm nie chcę być odmieńcem! Głos pada na Bulleta.
Ja tak samo oddaje głos na Bullet'a. Ale puki co napijmy się panowie ; )
Panowie, zapraszam do pobliskiego pubu na rozmowę o Komuszonie, który podpadł!
Jego wypowiedź brzmiała:
Ah, witajcie. Widze zacna elita. Niemniej panowie, dzisiaj czeka mnie "mokra fucha" , takze do jutra 11-12 mnie nie bedzie. ALe bede miec na was oko!MuhehhehehNo i oczywiscie moj glos na burmistrza oddaje na....siebie!
Nie wydaje wam się to dziwne, za pewnie to jeden z członków mafii, musimy go zabić!
Jakie jest wasze zdanie?
Moje zdanie jest takie. To jest pierwszy dzień, raczej żaden szanujący się mafioza nie będzie się wychylać. Tak naprawdę większego znaczenia nie ma kto zginie lecz jeżeli okaże się że ta osoba jest cywilem a wy na niego głosowaliście, zostaniecie podejrzani (przynajmniej w moich oczach)
Prawda jest taka że pierwszy dzień to tak naprawdę "strzelanie". Bo mamy za mało dowodów żeby kogokolwiek oskarżać.
To prawda według mnie najbardziej podejrzani sa ludzie którzy głosują już na początku bez żadnych podejrzeń a więc panowie oddaje swój głos na Bullet'a
Głosowanie na Burmistrza MMOiami, zostało zakończone.
Po podliczeniu głosów, zostanie wybrany nowy Burmistrz, który zostanie ujawniony w gazecie.