Mafia 2.0 - Gra

2uy6mhi.jpg

Sezon Drugi

Jest rok 1935, MMOiami, to miasteczko dla prawdziwej śmietanki towarzyskiej, gdzie nigdy nie odnotowano żadnych działalności przestępczych... do czasu.

Wkrótce również do MMOiami doszła wieść, o rozrastającej się w zastraszającym tępie sieci Mafii, która z łatwością opanowała Los MMOs, i na tym nie zaprzestanie.

Niektórzy mieszkańcy, ze strachu o własne życie, postanowili wstąpić w szeregi Mafii, i wspomóc ich, w opanowywaniu miasteczka, jednak Ci uczciwi, nie będą się łatwo poddawać.

Tym sposobem, ciche, i spokojne MMOiami, zmienia się w prawdziwe pole walki pomiędzy bezlitosną - Mafią, a broniącymi swego dobra - Cywilami.

Lista Graczy

(Wciąż można dołączyć tutaj)

1.Andre222

2.Cosiek

3.UnknownPL

4.Yagami

5.Komuszon

6.TuKu

7.Teravita

8.GoceK

9.Paweleqqk

10.Hantus

11.draSpeL

12.Sokyre

13.kapec09

14.JuniorR

15.Jarid

16.umbra

17.Bullet

18.UNSTOPPABLE

Mafia Cywile Burmistrz

Dzień Pierwszy:

Jak to zwykle bywa w MMOiami panuje cisza i spokój, mieszkańcy zajmują się swoimi sprawami, a stróże prawa nie mają nic do roboty. W samym środku miasta, znajduję się popularny bar mleczny ,,Gnat,, w którym uwielbia gustować bogata społeczność, jednak każdy wie, że dzisiaj te luksusowe miejsce, zamienia się w tajną siedzibę, dla spiskujących mieszkańców, którzy chcą pozbyć się Mafijnych szumowin.

Po sporych dawkach dziwnych napoi, mieszkańcy wpadli na bardzo radykalny pomysł - aby każdej nocy, głosować na jedną podejrzaną osobę w mieście, i pozbywać się jej, pozorując samobójstwo.

Aby jeszcze skuteczniej walczyć z Mafią, społeczność postanowiła sprowadzić do miasta najlepszego na świecie Detektywa, który podając się za jednego z nich, będzie prowadził potajemne dochodzenia, przeciw Mafiozom.

To będzie ciężki, i trudny dzień dla Cywili, jak też Mafiozów, muszą umiejętnie, i ostrożnie wybrać podejrzaną osobę, i pamiętać, że Mafia również nie próżnuje.

Dzisiaj również zostanie przeprowadzone głosowanie na Burmistrza MMOiami, każdy mieszkaniec może zgłosić swoją kandydaturę, i zagłosować na innego mieszkańca do godziny 20:00, głosowanie na lincz, do godziny 21:00

Dzisiejsze wydanie gazetki MMOiami, już o 22:00.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Głos na lincz oddajemy pogrubiając nick osoby, na którą głosujemy. eg: głosuje na Stefana.

Głos na Burmistrza oddajemy pogubiając nick osoby, na którą głosujemy, i kolorując na czerwono. eg: głosuje na Stefana. *Nie można głosować na siebie.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Witam wszystkich serdecznie : )

Witajcie ! Jest może jakiś barman ?

Zgłaszam swoją kandydaturę na burmistrza.

HeeH odważny krok jak na te czasy.

Wiem .. Trochę się wahałem, ale trzeba wszystkiego w życiu spróbować. Mam nadzieję, że uda mi się nim zostać. ;)

Ah, witajcie. Widze zacna elita. Niemniej panowie, dzisiaj czeka mnie "mokra fucha" , takze do jutra 11-12 mnie nie bedzie. ALe bede miec na was oko!

Muhehheheh

No i oczywiscie moj glos na burmistrza oddaje na....siebie!

A jakaż to jest robota ? Głosować na siebie ? eh..

Ooo, Komuszon podpadłeś mi hmmm... Głosuję na ciebie!

Btw. Witajcie, ehhh coraz drożej w tych pubach

Draspel - racja. Co do cen i do Komuszona. Podejrzany jest dla mnie. Głos wycofany

Witam

No ja głosuje na JunioR żeby został tym swoim wymarzonym burmistrzem ; )

Zaznacz na czerwono jak na burmistrza żebym został głosujesz, albo pogrub tyklo jak głosujesz aby mnie zlinczowano. Pierwsza część zdania - moja super mega składnia zdań.

Witam i ja panowie, barman butelkę whiskey poproszę, ahh i oddaje głos na JunioR'a

Witam! :)

Ja glosuje zeby zlinczowac Kapca09

Witam wszystkich :D

Hmm dziwna sprawa... ten Bullet wydaje się podejrzany... nawet się nie przywitał, a już chce kogoś linczować? Coś mi tu śmierdzi...

-----------------------------------------------------------------------------------------Głos na lincz oddajemy pogrubiając nick osoby, na którą głosujemy. eg: głosuje na Stefana.Głos na Burmistrza oddajemy pogubiając nick osoby, na którą głosujemy, i kolorując na czerwono. eg: głosuje na Stefana. *Nie można głosować na siebie.-----------------------------------------------------------------------------------------

Zgłaszam swą kandydaturę na burmistrza! Zapewniam Wam ochronę przed mafią 24/7 będę aktywnym burmistrzem, który za dobre wynagradza. Ahoj! Głosujcie na mnie!

Sam smierdzisz ..